Has tastat els nostres Yakisoba? I els Yum-yum? Si t'agrada el menjar oriental, segur que aquests noodles t’encanten. A més del seu gust deliciós, són ideals per als dies en què no es té temps de cuinar, ja que es fan en un moment. Així, pots resoldre dinars o sopars ràpids, sense més complicacions.
Sabem que molta gent confon aquests dos tipus de fideus instantanis. És per això que et volem ensenyar quines són les diferències principals quant a la seva composició, gustos i preparació, perquè triïs els que més et vinguin de gust en cada moment.
Diferències entre Yakisoba i Yum-yum
La diferència principal és que els Yakisoba són noodles que es mengen sense brou, mentre que els Yum-yum són noodles amb brou.
Els fideus Yakisoba es presenten en gustos diferents (soja, curri i pollastre), mentre que els Yum-yum tenen gust de pollastre.
Diferències en la preparació de tots dos tipus de fideus
A continuació, et detallem les instruccions de preparació de tots dos productes. Segueix-les per aconseguir la millor textura i un gust òptim en cada cas.
Com es preparen els Yakisoba?
1. Retireu les dues tapes i el sobre.
2. Afegiu-hi aigua bullent fins a la línia interior.
3. Poseu la tapa de plàstic i espereu 3 minuts.
4. Escorreu l'aigua a través de les obertures de la tapa.
5. A continuació, afegiu-hi el contingut del sobre i ja està a punt!
Com es preparen els Yum-yum?
1. Obriu la tapa parcialment.
2. Introduïu-hi els condiments.
3. Afegiu-hi aigua bullent fins a la línia.
4. Tapeu-ho durant 3 minuts.
5. Remeneu-ho i gaudiu-ne!
Altres recomanacions
Si t'agrada el menjar d'inspiració oriental, per a un dia que tinguis una mica més de temps et recomanem aquestes dues receptes de noodles.