Descobreix les nostres pizzes amb massa farcida de formatge: americana i pepperoni BBQ.

Pizzes amb massa farcida de formatge: les més meloses!

14 de febrer de 2024

Tasta el gust sorprenent i diferent de les nostres pizzes amb massa farcida de formatge. Ara ja pots donar un toc més melós i divertit als sopars i dinars. T’hi apuntes?

Si creus que totes les pizzes són iguals, canviaràs d'opinió de seguida. Espera't a tastar les masses esponjoses d'aquestes pizzes, acuradament farcides de formatges exquisits. Són un fons de congelador excel·lent per tenir-les sempre a mà i gaudir-ne del gust excepcional. Perfectes per als sopars a casa i per a les trobades amb la família i els amics.

Disposem de dues classes de pizza diferents, cadascuna farcida d'un formatge diferent. Quina t’estimes més?

Dues classes de pizzes amb massa farcida de formatge

Pizza americana

Pizza Americana con masa rellena de Queso de Mercadona

  • De pulled pork, patates, bacó, ceba i salsa BBQ, amb la massa farcida de formatge cheddar. Una obra mestra de gustos americans autèntics. Deliciosa!

Pizza pepperoni BBQ

Pizza Pepperoni BBQ con masa rellena de Queso de Mercadona

  • De bacó, pepperoni i salsa BBQ, amb la massa farcida de salsa de formatge fresc. Una mescla perfecta de gustos potents, una festa per al paladar. Tasta-la!

Conservació i preparació

Aquestes pizzes s’han de conservar sempre al congelador. Es tracta d'un producte ja elaborat que té una vida útil de 9 mesos.

Per preparar-les només cal preescalfar el forn a 200 ºC, amb l'opció de calor superior-inferior, retirar l'embolcall i posar la pizza congelada a la reixeta del forn, a mitja altura. Deixa-la al forn durant 20-25 minuts aproximadament i serveix-la tallada en porcions. Cada pizza conté de 2 a 3 racions.

Si vols sorprendre els teus amics i la família, no dubtis: pizzes amb massa farcida de formatge de Mercadona.

Altres recomanacions

Si vols explorar altres possibilitats, tenim un extens assortiment de pizzes.

Busques una beguda refrescant per acompanyar les pizzes? Pots triar entre Cider Wild Panther, Tinto de Verano Zero amb Llimona, refrescos amb gas...