Tinto de Verano Zero con Limón

Vi Negre d'Estiu Zero amb Llimona, refrescant beguda sense alcohol ni sucre

10 de juliol de 2017

Ara que l'estiu mostra el seu màxim apogeu, res millor que una beguda refrescant i de pas, que tingui cura de la línia. A partir d'ara ja pots trobar al teu establiment de Mercadona el nou Vi Negre d'Estiu Zero amb Llimona, amb un suau i deliciós sabor, però sense alcohol i sense sucres, perfecte per a qualsevol moment del dia.

Vi Negre d'Estiu amb Llimona, 0% Alcohol i 0% Sucres

El nou Vi Negre d'Estiu amb Llimona Zero deu el seu nom a que està elaborat sense incloure res d'alcohol i res de sucres. Gràcies a l'extracte de fruites i vegetals i a les aromes afegides, aconsegueix oferir un intens sabor que barreja el vi i la llimona, sense haver de preocupar-se de la seva graduació ni que afecti al nostre pes. Té 0% greixos i 0% hidrats de carboni.

Gràcies a les seves característiques, el Vi Negre d'Estiu amb Llimona Zero és ideal per gaudir aquest estiu quan vulguis: en la piscina, en una reunió en la terrassa amb amics, en un divertit sopar estiuenc…

A més, és perfecte amb qualsevol tipus de menjar, així com per picar entre hores amb uns snacks o fruita seca.

Com gaudir del Vi Negre d'Estiu amb Llimona Zero de Mercadona

El Vi Negre d'Estiu amb Llimona Zero que trobaràs a Mercadona està elaborat per la companyia espanyola JGC S.A., que té la seva fàbrica a Ciudad Real, una demostració més de l'aposta que Mercadona realitza cap als productes fabricats per empreses espanyoles.

Aquesta suggeridora beguda la trobaràs en pràctiques ampolles de plàstic en grandària de 2 litres i en grandària individual en llauna de 330 cc.

I és que el Vi Negre d'Estiu amb Llimona Zero de Mercadona es recomana servir molt fred, per la qual cosa t’has d’assegurar de guardar-lo en el frigorífic el temps que necessitis amb previsió.

No necessita cap tipus de preparació, pot servir-se directament des de la nevera a la taula. En cas de no acabar-la, pots guardar de nou l'ampolla en el frigorífic, però és recomanable consumir-la en els 5 dies següents, per seguir gaudint del seu sabor íntegre.

A més, no conté gluten pel que és perfectament vàlid per a persones celíaques.

Aquest estiu, combat la calor amb el suau i refrescant sabor del Vi Negre d'Estiu Zero amb Llimona. Res d'alcohol i res de sucres, per acompanyar a qualsevol moment del dia.

Altres recomanacions

També et recomanem les noves begudes fredes amb llet de Mercadona: Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi, ideals per prendre a qualsevol moment i lloc.