Imagen Cabecera tortilla de patatas

Truita de patates de Mercadona

25 de febrer de 2022

La truita de patates sempre ve de gust, en qualsevol moment de l'any, sobretot quan hi ha excursions i plans per gaudir del bon temps a l'aire lliure. És un aliment molt popular, saborós i fàcil de menjar, que agrada a petits i grans.

De raons que n’expliquen l’èxit, n’hi ha moltes. I és que aquest plat deliciós és perfecte per a qualsevol moment, tant per esmorzar com per dinar o sopar. Es pot consumir com a tapa, en entrepà o al plat. A més, és ideal per a compartir.

Prefereixes la truita de patates amb ceba o sense?

Tot un dilema! Amb ceba o sense ceba, està boníssima i totes dues varietats desperten passions entre les persones amants de les truites. És per això que hem preferit que siguin els nostres clients els qui escullin. Triar-ne una o l’altra és només qüestió de gustos.

Aquestes són les truites que pots trobar a Mercadona, sempre amb el seu gust tradicional:

Texto 1 Imagen Tortilla de Patatas

  • Truita fresca de patates amb oli d'oliva: la truita de patates clàssica, elaborada amb ou pasteuritzat, patates i oli d'oliva verge. Té un gust suau i exquisit.

Texto 2 Imagen Tortilla de Patatas

  • Truita fresca de patates i ceba amb oli d'oliva: aquesta opció afegeix al gust suau de la truita de patates clàssica el de la ceba fregida, que li dona un toc especial.

Pots trobar els dos tipus de truita en un format de 600 grams. Són aptes per a celíacs, ja que no contenen gluten.

Instruccions de preparació: escalfar i servir!

Pel que fa a la preparació, es tracta d'un producte a punt per consumir, de manera que només has d'obrir l'envàs, escalfar la truita al teu gust i servir-la. No obstant això, et podem donar alguns consells a l'hora d'escalfar-la:

  • Microones: perfora l'envàs i escalfa la truita a 800 W de potència, durant 4 minuts (si la prefereixes més sucosa) o 7 minuts (si t'agrada més cuita).
  • Paella: afegeix una cullerada sopera d'oli d'oliva verge i escalfa la truita a foc mitjà, durant 4 minuts per cada banda.

Altres recomanacions

Acompanya la truita de patates, amb ceba o sense, amb una beguda refrescant Cider Wild Panther.