Fruta Congelada de Hacendado

Coneixes la Fruita Congelada d'Hacendado?

05 de abril de 2017

La nova Fruita Congelada d'Hacendado et permet gaudir còmodament de la fruita a qualsevol moment. Ideal per a batuts, smoothies, còctels, rebosteria…

4 tipus de Fruita Congelada Hacendado. Quin prefereixes?

A Mercadona trobaràs 4 tipus de Fruita Congelada Hacendado, l'únic ingredient del qual és la fruita natural. Aquestes són les opcions que tens:

  • Mescla de Fruites Vermelles: maduixes, groselles negres i vermelles, gerds i nabius silvestres.
  • Mango a Daus
  • Maduixes Senceres
  • Pinya a Trossos

Amb la Fruita Congelada d'Hacendado tindràs en el teu congelador fruita natural. Pots trobar-la en la secció de Verdura Congelada de la teva botiga.

Com gaudir de la Fruita Congelada Hacendado?

La Fruita Congelada Hacendado està disponible en borses de 300 grams.

Descobreix totes les seves possibilitats: millorar els teus desdejunis o iogurts, sorprendre posant-les en un còctel, utilitzant-les en rebosteria o per fer-te un deliciós batut o còctel.

Per a elaboracions calentes, utilitza-les sense descongelar; per a elaboracions fredes utilitza-les a conveniència, per exemple, fent-te directament un batut amb la fruita congelada perquè aquest quedi ben fred.

Si vas a descongelar-la, et recomanem que introdueixis la fruita en el frigorífic durant 5 hores, col·locant-la sobre un plat a una sola capa. I, una vegada descongelada, no la tornis a congelar.

Gaudeix de tots els avantatges de la fruita, disponible a qualsevol moment i època de l'any.

Altres recomanacions

Unes begudes que també són molt refrescants i nutritives són els nous sucs frescs d’Hacendado, amb 4 varietats diferents a escollir.

Si a més vols mantenir una dieta saludable, pots aprofitar en les teves amanides les noves llavors de Mercadona: Llavors de Chía, de Lli, de Girasol i Carabassa Naturals, així com Mescla de Llavors, ja disponibles a Mercadona.