T'ensenyem a preparar diverses receptes amb les nostres gelatines en pols

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

27 de juliol de 2022

T'agraden les gelatines? Aquestes postres lleugeres i refrescants són una opció excel·lent per a l'estiu. Les pots consumir soles o les pots preparar segons les receptes que t’indiquem tot seguit. Tria el teu gust favorit: maduixa o pinya. Amb quin et quedes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines ofereixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden preparar. Pren-ne nota i sorprèn els teus convidats!

Mousse de maduixa

Mousse de fresa.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa (o del gust que més us agradi)
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

  • Prepareu la gelatina de maduixa i guardeu-la a la nevera fins que se solidifiqui.
  • Tritureu les maduixes.
  • Bateu la gelatina i el iogurt grec.
  • Afegiu-hi les maduixes triturades i barregeu-ho.
  • Refredeu la barreja a la nevera, fins que guanyi consistència.

Pastís de pinya

Tarta de piña.

Ingredients:

  • Un paquet de galetes maria
  • 100 g mantega
  • 2 llaunes petites de pinya
  • 500 ml de nata de muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Menta per decorar.

Preparació:

  • Prepareu un sobre de la gelatina de pinya i guardeu-la a la nevera. Ha d'estar gairebé freda, però sense arribar a quallar.
  • Tritureu les galetes i afegiu-hi la mantega fosa.
  • Poseu la pasta al fons del motlle. Reserveu-la a la nevera.
  • Munteu la nata. Si està molt freda, costa menys muntar-la.
  • Afegiu-hi la gelatina de pinya que heu preparat abans i barregeu-ho tot amb moviments envoltants.
  • Aboqueu la barreja al motlle i guardeu-la a la nevera durant 4 o 5 hores. Si és d'un dia per l'altre, molt millor.
  • Prepareu un segon sobre de gelatina de pinya.
  • En un bol, poseu-hi la pinya amb el seu suc i el sucre. Bateu-ho i coleu-ho. Poseu la barreja al foc i quan bulli, afegiu-hi la gelatina. Barregeu-ho tot amb una batedora de varetes i deixeu-ho refredar a la nevera, sense que arribi a quallar. Un cop freda la gelatina, aboqueu-la com una capa superior del pastís.

Canapè de mousse de formatge i nous amb gelatina de pinya

Canapé de mousse de queso y nueces con gelatina de piña.

Ingredients:

  • Un potet de mousse de formatge i nous Hacendado
  • Un sobre de gelatina de pinya
  • Nous trossejades
  • Torradetes

Preparació:

Unteu les torradetes amb la mousse de formatge i nous. Afegiu-hi uns trossets de gelatina de pinya i unes nous trossejades.

Altres recomanacions

Tria el teu gelat preferit entre una àmplia varietat de gustos i formats.