Els divendres, després de tot l'atrafegament setmanal, ve de gust un sopar informal, fàcil de preparar, però apetitós, oi? I també divertit, per què no? Així, entres en "mode cap de setmana" amb un altre aire.
Si necessites idees per a aquests moments especials, et donem uns quants suggeriments de receptes exprés amb salsa quètxup, el teu condiment favorit. Una salsa que no falla mai i que aporta una nota de color, per a les ocasions especials en què fas un extra i t'agrada que et deixi bona boca.
A més, tens a la teva disposició la salsa quètxup en tres versions diferents, perquè triïs la que més t'agradi. Tres productes sense gluten, aptes per a celíacs.
Salsa Quètxup
- El clàssic quètxup agredolç fet a base de tomàquet, sucre i vinagre, el de sempre.
- Ideal per a tot tipus de receptes, però especialment indicat per a hamburgueses, hot dogs, patates fregides, pollastre fregit, etc.
Hamburguesa clàssica
1. Cuina l’hamburguesa tomba i tomba. Posa formatge havarti sobre l'hamburguesa només girar-la.
2. Afegeix-hi també cogombrets, una rodanxa de ceba dolça crua i brots tendres.
3. Serveix l’hamburguesa amb pa de brioix i patates fregides.
4. Afegeix quètxup tant a l'hamburguesa com a les patates fregides.
Salsa Quètxup Light Zero
- La salsa perfecta per a les persones que no volen renunciar al gust autèntic del quètxup, però que el prefereixen amb menys sucres. Amb la darrera millora que hem fet en aquest producte, aconseguim reduir -0,5 g la quantitat de sucre present als ingredients.
- Afegim 20 g més de tomàquet per cada 100 g, i aconseguim així més gust de tomàquet.
- A més, canviem els ingredients i substituïm el maltitol per la fibra de blat de moro, de manera que la recepta és més saludable.
Alvocats farcits de gambes
1. Obre 2 alvocats per la meitat i talla’n l'interior sense arribar a desenganxar la carn de la pell . Reserva.
2. Salta 1 all laminat amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan s’enrosseixi, afegeix-hi uns 30 g de gambes pelades i salta-les.
3. Posa una base de quètxup zero. Barreja les gambes saltades i l'alvocat juntament amb 3 o 4 cirerols tallats per la meitat, i barreja-ho amb una cullerada sopera de quètxup zero. Omple la pell dels alvocats amb la mescla.
4. Decora-ho amb una mica més de quètxup zero, raves tallats a làmines i cibulet picat fi.
Quètxup Monodosi
- És el mateix quètxup del pot de 600 g, però en sobres individuals.
- La solució més pràctica per poder emportar-te'l a tot arreu, sense necessitat d'obrir ni transportar el pot sencer i consumint només el que necessites.
Hot dogs
1. Passa dos pans de hot dog per la planxa amb una cullerada de mantega, perquè l'interior s’enrosseixi.
2. Escalfa a la planxa 2 salsitxes cuites i afegeix-les al pa.
3. Salsa-ho amb els sobres de quètxup i corona-ho amb ceba fregida i cogombrets picats.
Conservació
Un cop obert, conserveu a la nevera. Es recomana consumir abans d'un mes.
Altres recomanacions
Prepara’t una deliciosa hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten i completa-la amb el teu quètxup favorit.
Prefereixes pizza? Tasta les nostres pizzes d’estil napolità: margarida, pollastre i serrana.
Si busques més alternatives ràpides i fàcils de preparar per als teus sopars dels divendres, et suggerim aquestes receptes fresques i lleugeres amb conserves al natural.