Tasta els nostres suggeriments de consum amb llaunes de conserva al natural.

Receptes fresques i lleugeres amb conserves al natural

13 de juliol de 2022

Les nostres llaunes de conserva al natural, de tonyina i de salmó, són l'alternativa més fàcil, ràpida i saludable per als teus àpats estiuencs. Lleugeres i fresques, com que són "al natural" són perfectes per consumir la quantitat de proteïna que necessites.

A més, amb elles pots preparar gairebé tota mena de plats, més o menys elaborats: amanides, plats de pasta, truites, torrades, empanades, sandvitxos, entrepans, tàrtar, etc. Et ve de gust conèixer els nostres suggeriments?

Receptes amb llaunes de conserva al natural

Tonyina al natural

Un clàssic dins el món de les conserves! El gust favorit de molta gent. Oi que a tu també t'agrada? Aquesta tonyina al natural s'elabora exclusivament amb lloms de tonyina clara. Només s’hi afegeix aigua i sal, cosa que permet mantenir-ne les grans propietats nutricionals. És un producte amb un baix contingut en greix saturat i una gran aportació d’omega-3.

Amb aquest aliment pots preparar infinitat de receptes. Pren nota de les nostres idees de cuina fàcil amb tonyina en conserva al natural.

Receta con latas de conserva de atún al natural

Salmó al natural

De nou, un producte amb un alt contingut en proteïnes, indicat per als qui els agrada cuidar-se. El seu únic ingredient és el salmó, al qual s'ha afegit aigua i sal, amb totes les seves característiques nutricionals intactes.

Amb aquest producte pots improvisar un sopar ràpid i apetitós en un moment. Vols conèixer els nostres suggeriments de consum?

Recetas con latas de con salmón al natural

Altres recomanacions

Si t'agrada cuidar-te, descobreix totes les possibilitats de la soja texturitzada.