Tasta les nostres pizzes d’estil napolità: margarida, de pollastre i serrana.

Coneixes les nostres noves pizzes refrigerades d’estil napolità?

10 de març de 2021

Arriba un concepte nou de pizza a Mercadona: les nostres pizzes refrigerades d’estil napolità. La seva elaboració es basa en les preparacions de les pizzes més clàssiques: el seu gust genuí et sorprendrà. Pròximament a les botigues. Descobreix-les!

La inspiració napolitana amb què es preparen aquestes pizzes no és casual. Sembla provat que les primeres pizzes van sorgir a Nàpols al llarg del segle XVII. Dos segles després, en aquesta ciutat italiana es van obrir les pizzeries més antigues de què es té coneixença.

Per això, tant en la preparació i els ingredients com en els sabors, aquestes pizzes refrigerades tenen com a model la pizza napolitana de sempre, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No hi podia haver una altra referència més encertada.

Característiques de les nostres pizzes d’estil napolità

Es tracta d'una pizza amb massa mare de fermentació llarga, amb vores esponjoses i ingredients de màxima qualitat.

Cal destacar la qualitat extraordinària de les matèries primeres utilitzades i la seva preparació de reminiscències artesanes:

  • Massa mare de fermentació llarga.
  • Ingredients de màxima qualitat.
  • Cuita al forn de pedra.

Quines pizzes d’estil napolità podràs trobar a Mercadona?

Pizza margarida

Texto 1 Imagen Pizza refrigerada

  • Gust suau de formatge.
  • Base de tomàquet, mozzarella i cirerol.
  • La margarida és una de les pizzes pioneres i més tradicionals, probablement la més popular.

Pizza de pollastre

Texto 2 Imagen Pizza refrigerada

  • Mescla de gustos.
  • Base de tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, tires de pollastre i carabassó.
  • Combinació perfecta per a un conjunt equilibrat d'hortalissa, formatge i pollastre.

Pizza Serrana

Texto 3 Imagen Pizza refrigerada

  • Gust intens.
  • Base de tomàquet, mozzarella, pernil serrà i formatge curat.
  • Consell: pots contrastar molt bé la fantàstica explosió de gust que asseguren el formatge i el pernil afegint-hi fulles de ruca per sobre un cop feta al forn.

Instruccions de preparació

1. Preescalfeu el forn a 220 ºC (calor superior i inferior).

2. Retireu l'embolcall i poseu la pizza a la graella del forn, al centre.

3. Feu-la al forn durant 8-10 minuts aproximadament.

Otras recomendaciones

Si t’agrada el menjar italià i necessites preparacions ràpides, però acurades, t’encantaran les nostres lasanyes i canelons.