Imagen del logo de Mercadona en una de sus puertas de entrada a las tiendas. El logo está compuesto por una cesta llena de productos, principalmente verduras.

El Proveïdor

Compromís d’El Proveïdor per la Qualitat

L'especialització i el coneixement dels proveïdors i interproveïdors especialistes de producte garanteixen la prescripció òptima en cada producte

Mercadona, juntament amb els 3.000 proveïdors i interproveïdors especialistes de producte amb què col·labora, persegueix l'excel·lència per construir un Assortiment Eficaç que aporti diferenciació i prescrigui a "El Cap" productes amb una gran qualitat cada dia a un preu imbatible.

D'aquesta manera, els proveïdors i interproveïdors especialistes de producte i els proveïdors no comercials i de serveis amb què treballa assumeixen un paper rellevant en la cadena de muntatge de Mercadona, ja que la seva implicació conjunta ha permès de continuar promovent i consolidant un projecte de creixement compartit que genera valor en els entorns en què és present.

El Proveïdor

Col·laboració amb el sector primari

La Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona persegueix unir esforços amb tota la cadena i compartir el coneixement de cada baula de què es compon per, entre tots, generar sinergies i construir una cadena agroalimentària eficient, moderna i diferencial.

És per això que Mercadona continua estrenyent vincles amb els sectors estratègics de la indústria agroalimentària espanyola, com ara l'agrícola, el pesquer i el ramader, amb els quals ha reforçat l’aposta per l'estabilitat, la planificació, la projecció de futur, la seguretat en la compra i l'especialització.

Una altra informació