Imagen del logo de Mercadona en una de sus puertas de entrada a las tiendas. El logo está compuesto por una cesta llena de productos, principalmente verduras.

"El Cap"

Coinnovació per sorprendre "El Cap"

Mercadona està immersa en una guerra per la qualitat per oferir el millor assortiment i servei a “El Cap”

“El Cap” se situa al centre de totes les decisions de l'empresa. Per Mercadona, innovar és estar pensant constantment en “El Cap” per oferir-li solucions a les seves necessitats que els afegeixin valor.

En aquesta aposta constant per la innovació, disposa d'un model d'innovació propi, transversal i col·laboratiu. Un model que innova des de les necessitats del client. Aprofitar durant el procés creatiu el coneixement de “El Cap”, els treballadors i els proveïdors permet a Mercadona oferir una experiència de compra total.

Per poder desenvolupar tot aquest treball de coinnovació, Mercadona ha mantingut al llarg de 2021 prop de 14.000 sessions amb els “Caps” als seus diferents centres de coinnovació. Gràcies a aquestes sessions, s'han llançat 550 novetats i 520 millores.

2 eixos de la innovacio

Assortiment eficaç

Mercadona ha seguit desenvolupant la seva estratègia d'Assortiment Eficaç conjuntament amb els Proveïdors Totaler. Per a això, disposa d’un Model de Coinnovació, un projecte pioner que va engegar el 2011 mitjançant l'Estratègia Davantal, basada a compartir amb els clients experiències i costums d'alimentació, neteja de roba i de la llar, higiene personal i alimentació i cura de mascotes, que els permet captar les necessitats per oferir solucions encertades.

Marques pròpies

Les marques pròpies de Mercadona desenvolupades des de 1996 per fabricants interproveïdors clarament identificats en les etiquetes són: Hacendado (alimentació), Bosque Verde (neteja de la llar), Deliplus (higiene personal) i Compy (cura de mascotes).

 

Marques pròpies

Una altra informació