Et proposem 4 ensalades delicioses que no poden fallar este estiu.

4 receptes d'ensalada perfectes per als teus menús estiuencs

03 de agost de 2022

Ensalades fresques, lleugeres i molt estiuenques! A l'hora d'asseure's a taula, hi ha poques coses que abellixen més en els mesos calorosos. Ben preparades són delicioses i, a més, t'ajuden a mantindre els nivells d'hidratació que necessita el teu organisme.

D'altra banda, l'ensalada és una preparació tan fàcil i versàtil que és quasi impossible fallar. Admet multitud de receptes i és una porta oberta a la creativitat, no te n'avorrixes mai! El secret és saber variar.

I si saps equilibrar bé els ingredients, amb una ensalada pots tindre tots els nutrients que el teu organisme necessita en un sol plat. A més, pots transportar-la fàcilment en un tupper per a les escapades a l'aire lliure. Tot són avantatges!

I a tu, com t'agraden més les ensalades? Et donem unes idees variades per a completar la teua cistella equilibrada.

4 ensalades diferents que no poden fallar este estiu

Recepta d'Ensalada de figues

4 ensaladas diferentes que no pueden fallar este verano.

En Mercadona disposem de figues d'origen espanyol durant els mesos de juny a setembre. És una fruita amb un contingut en fibra alt que millora el trànsit intestinal i té una àmplia utilització culinària: guarnicions de carns rostides, melmelades, rebosteria, com a fruita per a les postres…

Què et sembla la combinació de sabors d'esta ensalada? Amb la figa fresca com a ingredient principal, incorpora mozzarella, anxoves i tomaques, entre altres. És original, veritat? Segur que t'agrada!

Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.

Recepta d'Ensalada de palets de surimi

4 recetas de ensalada perfectas para tus menús veraniegos.

Una altra recepta senzilla, però molt saborosa. L'ingredient fonamental és el surimi, un aliment saludable i nutritiu. És un derivat del peix, amb contingut alt en proteïnes i omega 3. Conserva un percentatge alt de la proteïna dels peixos que s'utilitzen i té un percentatge en greixos molt baix.

Amb els llagostins, l'alvocat, els margallons i els cogombrets, esta ensalada es convertix en tot un festival per als sentits. No te la perdes!

Acompanya-la amb unes Puntes salades i disfruta de la seua textura airejada i cruixent que es desfà en la boca. Són molt saboroses i consistents. A més, la sal ja no es desprén després de l'última millora de qualitat que hem fet.

Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.

Recepta d'Ensalada de cigrons

4 recetas de ensalada perfectas para tus menús veraniegos.

El cigró és un aliment proteic i, al mateix temps, molt ric en fibra i baix en greixos. Aporta energia i contribuïx a regular el colesterol. Una font valuosa d'hidrats de carboni d'absorció lenta. No cal estendre'ns sobre les possibilitats que té en la cuina: des d'olles a potatges, passant per hummus, etc.

Però també ensalades d'estiu! I, en este cas, en una temptadora mescla amb cues de gambó, espinacs, pinyons, carabasseta, olives... Veritat que no pots esperar a tastar-la?

Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.

Recepta d'Ensalada de pasta amb carabasseta

4 recetas de ensalada perfectas para tus menús veraniegos.

Una altra combinació perfecta. La pasta és una excel·lent font d'hidrats que, en este cas, incorporem en forma de llacets vegetals. Tenen diferents sabors que els fan especialment indicats per a les ensalades.

A més, afegim la carabasseta, que té propietats diürètiques i és rica en vitamines i antioxidants. Completem amb mozzarella, amb alt contingut en proteïnes, calci i altres minerals. És una bona candidata a ensalada favorita de l'estiu, veritat?

Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.

Altres recomanacions

T'animes amb un refrescant Gaspatxo de remolatxa? A més, si vols donar-te un capritx, els nostres Cons gelats mitjans tenen diferents sabors. Tria el teu con favorit!