Que bé ens assenten les Cremes fredes a l'estiu! Ens ajuden a hidratar-nos, ens refresquen i ens aporten nutrients que són necessaris en esta temporada tan calorosa.
A més, es poden elaborar amb ingredients diferents, la qual cosa dona molt de joc i les convertix en una excel·lent opció perquè els menús dels dinars i sopars estiuencs siguen variats i saludables.
Les Cremes fredes, juntament amb les Ensalades d'estiu, són excel·lents opcions, lleugeres i refrescants, per a ajudar-nos a suportar la calor. Amb un poc de creativitat i imaginació, pots preparar els millors plats freds de cullera. Aprofita els nostres suggeriments i inclou estos ingredients en la teua cistella equilibrada!
3 receptes de Cremes fredes diferents per a combatre la calor
Recepta de Gaspatxo de meló d'alger
Esta recepta és una versió alternativa de gaspatxo que utilitza meló d'alger com a ingredient principal. El meló d'alger és una fruita refrescant excel·lent, ja que està compost principalment per aigua, fins a un 95 % del seu contingut. Per tant, és perfecta per a mantindre el cos ben hidratat a l'estiu i disfrutar del sabor deliciós del meló d'alger.
A més, els aliments rics en aigua faciliten la circulació sanguínia, la salut de la pell i la digestió. Si, a més, li afiges uns glaçons de llima i gingebre, com et suggerim en la recepta, el resultat és un menjar molt fresc i oportú per als dies de calor.
Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.
Recepta de Sopa freda de cogombre
El cogombre és un ingredient clàssic de la dieta mediterrània. Molt refrescant, poc calòric i ric en aigua, destaca pels efectes diürètics que té. Tin en compte també el seu contingut en vitamines i minerals.
Si prepares la sopa de cogombre en combinació amb iogurt grec, tal com et suggerim a continuació, i la completes amb unes gambes sofregides, estàs preparant un plat fresc, original i, a més, nutritiu i saludable.
Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.
Recepta de Gaspatxo de remolatxa
Prepara't un gaspatxo diferent amb esta atractiva hortalissa. La remolatxa és baixa en calories, per la qual cosa resulta molt adequada per a l'estiu. Destaca, a més, perquè té una aportació de nutrients generosa.
Es pot consumir cuita o crua. En cas que siga crua, resulta més dura, però conserva intactes les propietats nutricionals. És molt pràctic ratllar-la, triturar-la o tallar-la en daus xicotets per a afegir-la a les ensalades.
Per a la preparació que suggerim, incorpores la remolatxa triturada a este gaspatxo tan especial, juntament amb altres ingredients saludables com són cogombres, tomaques, cebes i alls.
Seguix el pas a pas per a preparar esta recepta.
Altres recomanacions
Seguix els nostres consells per a mantindre el cos hidratat les 24 hores del dia.
Et proposem les millors begudes per als berenars refrescants: orxates, cafés freds, etc.
Si tens prevista una excursió o una escapada a l'aire lliure, et suggerim una selecció de productes ideals per a compartir.