Disposem de diferents begudes per a hidratar-te este estiu. Mantin-te hidratat les 24 h!

Este estiu, mantín el cos hidratat les 24 hores del dia

01 de agost de 2023

Saps com mantindre la hidratació a l'estiu? És la temporada de l'any en què el cos perd més aigua i necessitem reposar-la per a evitar problemes de salut. Per això, és important preparar-nos per a l'arribada dels mesos més calorosos.

Encara que sabem que és fonamental, a vegades ens costa beure aigua i necessitem un altre tipus de begudes, amb altres sabors, per a fer front a les altes temperatures. Per exemple, tes, infusions, aigua de coco...

Prepara-te-les dins o fora de casa i emporta-te-les on vulgues. Amb estes begudes aconseguiràs una hidratació òptima les 24 hores del dia, totalment necessària quan fa molta calor. No et descuides!

Quines begudes refrescants pots prendre per a hidratar-te a l'estiu?

Tes solubles

Imagen Texto 1 Hidratarse verano

Refrescos de te per a diluir: cada envàs conté 12 sobres de 3 g amb sabor de llima o bresquilla i no contenen sucre. Molt refrescants i versàtils.

Ideals per a consumir-los freds en qualsevol moment del dia i en qualsevol lloc: a casa, al metro, en el treball, on tu vulgues... Són una opció excel·lent per a consumir més quantitat d'aigua gràcies a l'agradable sabor que tenen.

Preparació: a l'hora de preparar el nostre te soluble preferit, podem seguir les indicacions de l'envàs, és a dir, dissoldre 1 sobre en 0,5 litres d'aigua. Però, també, molts opten per dissoldre 1 o 2 sobres en 1,5 litres d'aigua, per a aconseguir un refresc més diluït. Pots preparar-lo com més t'agrade, però l'has d'agitar bé fins que es dissolga completament.

Imagen Texto 2 Hidratarse verano

Imagen Texto 3 Hidratarse verano

Conservació: els sobres s'han de mantindre en un lloc fresc i sec, a temperatura ambient. Una vegada reconstituït el contingut en 500 ml d'aigua, s'ha de conservar en el frigorífic i s'ha de consumir abans de 24 hores.

Ice Te Bresquilla Zero

Bebidas refrescantes para hidratarte en verano.

El substitut ideal dels refrescos tradicionals, per als qui seguixen una dieta baixa en calories i necessiten o preferixen reduir el consum de sucres. Molt lleuger, amb un sabor suau i natural a bresquilla, que permet prendre'l en qualsevol moment del dia. Molt fàcil de transportar.

Ice Te Llima

Bebidas refrescantes para hidratarse en verano.

Deliciós te gelat amb sabor de llima. Un altre aliat perfecte per a llevar la set, revitalitzar-te i combatre la calor quan més ho necessites. Delecta't amb el seu sabor estimulant i l'acidesa refrescant de la llima, sempre benvinguda en èpoques caloroses.

Infusions funcionals

Imagen Texto 4 Hidratarse verano

Una altra bona alternativa per a mantindre els nivells d'hidratació que necessites són les nostres Infusions funcionals. Estos complements alimentaris, a més d'hidratar-te, t'ajuden a cuidar-te i a estar en bona forma.

Infusions fredes

Bebidas refrescantes para hidratarse en verano.

Infusions perfectes per a hidratar el cos i refrescar-te mentre assaborixes deliciosos sabors de mango, pinya colada o fruites roges. Estes infusions fredes estan elaborades amb els millors ingredients. Afig glaçons si les vols molt més fredes. També pots prendre-les calents si ho preferixes.

Aigua de coco

Imagen Texto 6 Hidratarse verano

Este estiu hidrata't i refresca't amb la nostra Aigua de coco 100 % natural. A més, no té sucres afegits ni conservants i és una font natural de potassi, entre altres propietats beneficioses.

Altres recomanacions

Si t'apetix una altra beguda refrescant, tasta la nostra Orxata de xufa i la nostra beguda de xufa sense sucres afegits.