L'Ensalada de bastonets de surimi és una opció ideal per als teus menjars o sopars estivals. Seguix la nostra recepta pas a pas.

Recepta d'Ensalada de bastonets de surimi

10 de agost de 2018

A l'estiu un dels plats més apetibles és una ensalada fresqueta. Acompanya qualsevol dinar o sopar estival dels que t'esperen amb esta senzilla recepta d'Ensalada de bastonets de surimi i sorprén la teua família i amics.

Afig-li llagostins, margallons, ruca, alvocat, cogombrets, rodanxes d'olives, tàperes, dacsa dolça, cibulet i salsa de maionesa amb vinagre de Jerez.

Trobaràs tots els ingredients necessaris a Mercadona. Una delícia per a compartir!

Seguix el vídeo pas a pas per a elaborar la recepta d'Ensalada de bastonets de surimi

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 paquet de bastonets de surimi
  • Llagostins pelats congelats
  • 1 bossa de ruca
  • 1 pot d'olives en rodanxes
  • 1 pot de cogombrets amb sabor a anxova
  • 1 pot de tàperes
  • 1 pot de margallons al natural sencers
  • 1 pot de dacsa dolça
  • 1 alvocat fresc
  • 1 pot de maionesa
  • Vinagre de Jerez
  • 1 paquet de cibulet
  • Puntes salades

Pas a pas:

A continuació et detallem tots els passos per a elaborar esta ensalada senzilla i refrescant. Que la disfruteu!

1. Trosseja els bastonets de surimi, els margallons, els cogombrets i el cibulet.

Trocear los palitos de surimi para la ensalada

Trocear los palmitos para la ensalada

Trocear los pepinillos para la ensalada

Trocear el cebollino para la ensalada

2. Talla en rodanxes l'alvocat.

Cortar en rodajas el aguacate para la ensalada.

3. Salta els llagostins en una paella amb poc d’oli i reserva'ls.

Saltear los langostinos en una sartén con poco aceite y reservar.

4. Afig en un bol maionesa i vinagre de Jerez. Mescla-ho bé i reserva-ho.

Añadir en un bol mayonesa y vinagre de Jerez, mezclar bien y reservar.

5. Col·loca en un bol gran la ruca, el surimi, els cogombrets, les tàperes, les olives en rodanxes, la dacsa dolça i els margallons.

Colocar en un bol grande la rúcula.

Colocar en un bol el surimi, los pepinillos, las alcaparras, las aceitunas en rodajas, el maíz dulce y los palmitos.

Colocar en un bol grande los pepinillos.

Colocar en un bol grande las aceitunas y las alcaparras.

Colocar en un bol grande el maíz dulce.

6. Mescla bé tots els ingredients.

Mezclar bien todos los ingredientes de la ensalada

7. Afig els llagostins.

Añadir los langostinos a la ensalada.

8. Afig l'alvocat.

Añadir el aguacate troceado para la ensalada.

9. Arruixa-la amb salsa de maionesa amb vinagre.

Rociar la ensalada con la salsa de mayonesa con vinagre.

10. Empolsega el cibulet i afig unes gotes d'oli d'oliva si cal.

Espolvorear la ensalada con el cebollino; añadir unas gotas de aceite de oliva si fuera necesario.

11. Per últim, decora-la amb les puntes salades.

Decorar la ensalada con los picos saladitos

Altres recomanacions

Si busques altres receptes fresques per a disfrutar este estiu, ací tens diversos plats ideals per a dies calorosos:

I si vols acabar el menjar amb postres exòtiques, tasta els nostres Mochis gelats. Es pot triar entre mango i coco.