Disposem de diferents begudes per a hidratar-te este estiu. Mantin-te hidratat les 24 h!

Este estiu, mantín el cos hidratat les 24 hores del dia

21 de juliol de 2022

Saps com mantindre la hidratació a l'estiu? És la temporada de l'any en què el cos perd més aigua i necessitem reposar-la per a evitar problemes de salut. Per això, és important preparar-nos per a l'arribada dels mesos més calorosos.

Encara que sabem que és fonamental, a vegades ens costa beure aigua i necessitem un altre tipus de begudes, amb altres sabors, per a fer front a les altes temperatures. Per exemple, tes, infusions, aigua de coco...

Prepara-te-les dins o fora de casa i emporta-te-les on vulgues. Amb estes begudes aconseguiràs una hidratació òptima les 24 hores del dia, totalment necessària quan fa molta calor. No et descuides!

Quines begudes refrescants pots prendre per a hidratar-te a l'estiu?

Tes solubles

Imagen Texto 1 Hidratarse verano

Refrescos de te per a diluir: cada envàs conté 12 sobres de 3 g amb sabor de llima o bresquilla i no contenen sucre. Molt refrescants i versàtils.

Ideals per a consumir-los freds en qualsevol moment del dia i en qualsevol lloc: a casa, al metro, en el treball, on tu vulgues... Són una opció excel·lent per a consumir més quantitat d'aigua gràcies a l'agradable sabor que tenen.

Preparació: a l'hora de preparar el nostre te soluble preferit, podem seguir les indicacions de l'envàs, és a dir, dissoldre 1 sobre en 0,5 litres d'aigua. Però, també, molts opten per dissoldre 1 o 2 sobres en 1,5 litres d'aigua, per a aconseguir un refresc més diluït. Pots preparar-lo com més t'agrade, però l'has d'agitar bé fins que es dissolga completament.

Imagen Texto 2 Hidratarse verano

Imagen Texto 3 Hidratarse verano

Conservació: els sobres s'han de mantindre en un lloc fresc i sec, a temperatura ambient. Una vegada reconstituït el contingut en 500 ml d'aigua, s'ha de conservar en el frigorífic i s'ha de consumir abans de 24 hores.

Te Mango Pinya

Imagen Piña Hidratarse

Descobrix esta refrescant beguda de Te mango i pinya, sense gas ni conservants i amb tot el sabor de la fruita. Consumix-lo com més t'agrade, a soles o amb gel, i endus-te'l on vullgues. Ideal per a consumir en qualsevol moment del dia per a estar sempre hidratats. I si el preferixes sense sucre, tasta el nostre Te mango Zero. Tot el sabor de la fruita i 0 calories!

Infusions funcionals

Imagen Texto 4 Hidratarse verano

Una altra bona alternativa per a mantindre els nivells d'hidratació que necessites són les nostres Infusions funcionals. Estos complements alimentaris, a més d'hidratar-te, t'ajuden a cuidar-te i a estar en bona forma.

Infusions fredes

ImagenTexto 5 Hidratarse verano

Infusions perfectes per a hidratar el cos i refrescar-te mentre assaborixes deliciosos sabors de mango, pinya colada o fruites roges. Estes infusions fredes estan elaborades amb els millors ingredients. Afig glaçons si les vols molt més fredes. També pots prendre-les calents si ho preferixes.

Aigua de coco

Imagen Texto 6 Hidratarse verano

Este estiu hidrata't i refresca't amb la nostra Aigua de coco 100 % natural. A més, no té sucres afegits ni conservants i és una font natural de potassi, entre altres propietats beneficioses.

Altres recomanacions

Si t'apetix una altra beguda refrescant, tasta la nostra Orxata de xufa i la nostra beguda de xufa sense sucres afegits.