Edamame disponible en Mercadona

Edamame, nou snack natural 100% ja disponible en Mercadona

18 de novembre de 2016

Ja pots trobar en el teu Mercadona Edamame, un snack saludable, ideal per a qualsevol moment del dia i amb el qual donaràs un punt oriental, exòtic i divertit a la teua taula.
“Edamame” és el nom que rep el plat cuinat de les baines de soia verdes, arribat del llunyà Orient. És un snack que es consumeix amb freqüència en alguns països asiàtics, com Xina i Japó.

Com es cuina el Edamame?

Preparar Edamame és molt fàcil, només has d'introduir les baines de soia verda sense descongelar en aigua bullint amb sal entre 3 i 5 minuts, escórrer i llest!
Serveix-les com més t'agrade, és un plat que admet molta llibertat de preparació. Si vols una recomanació, t'aconsellem que les acompanyes amb sal en escates i llavors de sèsam. Veuràs què saborós!
Si ho prefereixes, també pots donar-li un toc picant acompanyant-ho amb pebre roig, o fer-ho més sucós amb salsa de soia. Com més t'agrade!

Com es menja?

Menjar Edamame és molt divertit, alguna cosa similar a menjar les nostres clàssiques pipes. N'hi ha prou que introduïsques la baina en la boca, extragues el gra amb ajuda de les dents, i rebutges la baina. I disfruta de tot el seu sabor!

Edamame, un snack saludable

Es tracta d'un aliment 100% natural, lliure de colesterol i gluten, baix en calories i que constitueix una excel·lent font de proteïnes, ferro i calci.
A més, el consum de la proteïna de soia/edamame, com una alternativa a la proteïna animal, ajuda a reduir els nivells de colesterol LDL.
Edamame en Mercadona: puro i sa sabor exòtic procedent del llunyà Orient, per a consumir a qualsevol hora, com a aperitiu, picoteo, a mitja vesprada... No podràs resistir-te!

Altres recomanacions

T'atreveixes a preparar una amanida de Edadame amb Quinoa? Tira-li imaginació, dóna't el plaer més sa i gaudeix d'una mescla internacional de sabors.
Si prefereixes altres aperitius, en Mercadona trobaràs també els Aperitius cruixents Hacendado, Cocktail i Dacsa Fregida, llests per a obrir i assaborir sense perdre més temps.
Una altra excel·lent opció per a prendre un aperitiu o un tentempié en qualsevol moment del dia la tens en els Snacks de Dacsa Hacendado, Tires de Dacsa sabor Barbacoa i Triangles de Dacsa, llests per a obrir i consumir en qualsevol moment, perfectes per a dipear.