Substituïx la proteïna de la carn animal amb el nostre Seitan, hem millorat la seua qualitat.

Nova recepta de Seitan, font de proteïna 100 % vegetal

09 de juny de 2022

Coneixes el Seitan? Forma part de la teua dieta? Elaborat a base de gluten de blat, és ideal per a persones veganes o que busquen una alternativa proteica d'origen vegetal.

A més de ser ric en proteïnes (24 g de proteïna per cada 100 g) és un producte baix en greixos (1,8 g per cada 100) i en hidrats de carboni (2,9 per cada 100 g). Es pot cuinar de maneres molt variades: guisat, fregit, en broquetes, arrebossat, en una bolonyesa, etc.

Com que coneixem tot el seu potencial i sabem que té gran acceptació entre els nostres clients, hem millorat la seua qualitat.

En què ha consistit la millora de qualitat del nostre Seitan?

Bàsicament, hem perfeccionat este producte en dos sentits:

  • Hem creat una nova recepta que millora el sabor.
  • Hem aconseguit una textura més sucosa i versàtil.

Manteniment

  • S'ha de mantindre entre 2 °C i 8 °C. Una vegada obert, s'ha de conservar tancat i refrigerat i s'ha de consumir abans de 3 dies.
  • Cada paquet conté 200 g.

Com t'agrada més el Seitan?

Com hem avançat, es tracta d'un producte molt versàtil: les possibilitats de la cuina del Seitan són quasi inesgotables. Pots prendre'l en forma de làmines a la planxa, tallat a daus, estofat, picat com en una salsa bolonyesa…, fins i tot el pots aromatitzar amb pebre roig i all perquè tinga un sabor similar al del xoriço.

Combina molt bé amb verdures i pasta. Des del punt de vista nutricional, és molt recomanable acompanyar-lo amb llegums, ja que el conjunt aporta un patró d'aminoàcids essencials més complet.

A continuació, et suggerim tres delicioses idees per a consumir-lo. Segur que tens la teua manera favorita de preparar-lo!

  • Prepara't uns deliciosos noodles amb Seitan. Una recepta nutritiva, exòtica, senzilla i ràpida de preparar, dona molt bon resultat!

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Un Seitan al curri acompanyat d'una guarnició d'arròs blanc és un dels plaers que no et pots perdre, a més de ser un plat molt complet.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Cuina'l en tires o esmicolat, tipus Pulled. D'esta manera tan apetitosa, pots preparar-te un sàndwitx diferent o enriquir qualsevol plat.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal.

Altres recomanacions

Si busques altres alternatives de proteïna vegetal, descobrix totes les possibilitats de la soja texturitzada o el Tofu.