Per Nadal ens agrada la cuina casolana amb un toc de sofisticació. Per això, et suggerim esta recepta de salmó culminat amb una irresistible pasta fullada.
Dins de la pasta fullada, el sabor inconfusible del salmó es complementa amb la frescor dels espinacs i la cremositat de la salsa de formatge, un èxit segur en qualsevol celebració. La seua presentació impecable fa la resta.
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Salmó Wellington amb espinacs i crema de formatge
Ingredients
- 1 llom de salmó (uns 500 g aprox.).
- 1 làmina de massa de pasta fullada.
- 200 g d'espinacs.
- 125 g de crema de formatge suau.
- Oli d'oliva.
- 1 gra d'all.
- 1 ou.
- Sal en escates.
- Pebre negre.
Pas a pas
1. En una paella, posa a daurar l'all pelat i picat molt fi. Després, afig els espinacs, salpebra i ofega uns 3 minuts.
2. Afig el formatge, mescla i deixa refredar.
3. Estén la làmina de massa de pasta fullada i, damunt, col·loca un llit d'espinacs i formatge. Damunt de tot això posa el salmó salpebrat. Tanca la massa en forma de paquet i gira-la perquè la part dels espinacs quede dalt.
4. Pinta amb ou batut i introduïx en el forn precalfat a 180 °C. Ho deixarem fins que la pasta fullada estiga feta, aproximadament, 30 minuts.
Consell del xef: la millor manera de consumir este plat és a temperatura tèbia, ni molt calent ni massa fred.
Altres recomanacions
Si t'agrada este peix, aprén a preparar la nostra recepta de Quiche de salmó.
Un altre deliciós plat de peix que pots trobar en la nostra secció de Receptes és l'Abadejo amb mussolina d'all.
Prepara't per a després de les festes i pega una ullada a les nostres Receptes d'aprofitament.