Et portem una recepta lleugera i molt fàcil de preparar, una suculenta Quiche de salmó amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.
Perfecta per a integrar-la en el teu pla d'alimentació i disfrutar al mateix temps del plaer de menjar. Està deliciosa!
Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Quiche de salmó
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pasta trencada-brisa
- 2 llandes de salmó al natural
- 160 g de gambes congelades
- 80 g de ceba
- 80 g d'espàrrecs verds fins
- 200 ml de nata per a cuinar
- 2 ous de gallina de corral
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva verge
Pas a pas:
1. Folra un motle de 22-24 cm amb la massa. Retalla el paper de forn sobrant.
2. Punxa amb una forqueta tota la superfície per a evitar que apareguen bambolles i ficar la massa al forn precalfat a 200 ºC durant 5 minuts.
3. En una paella amb un poc d'oli, calfa la ceba picada i els espàrrecs tallats a trossos. Reserva.
4. Ofega les gambes en una paella amb un poc d'oli fins que perden l'aigua sobrant.
5. Bat els ous en un recipient. Afig la nata, la sal, el pebre, els espàrrecs amb la ceba, les gambes i el salmó al natural. Mescla-ho tot.
6. Una vegada tot mesclat, aboca-ho al motle i repartix-lo per tota la superfície de manera homogènia.
7. Enforna 20 minuts a 180 ºC, fins que estiga lleugerament torrat i servix.
Altres recomanacions
Vols aprendre a cuinar més receptes amb salmó al natural?