Descobrix els nostres imprescindibles de Nadal per a elaborar un menú complet.

Els teus imprescindibles de Nadal

12 de desembre de 2022

Este Nadal volem fer-te la vida més fàcil. Per això, hem fet una selecció d'imprescindibles en la teua cistella de compra nadalenca.

Tenim tot el que necessites per a fer dels teus esdeveniments nadalencs un moment inoblidable.

Fes una captura a la imatge i emporta't la nostra proposta de llistes d'anar a comprar a la teua botiga més pròxima.

Imprescindibles de Nadal

Imprescindibles de Navidad Mercadona

Pel Nadal, hem fet una selecció d'entrants dels que no poden faltar en cap taula, com un bon pernil, uns gambons, salmó fumat per a combinar amb unes cassoletes…

Seguim amb propostes de principals molt nadalenques, delicioses i fàcils de preparar, com l'espatla de corder o polp.

Acabem amb unes irresistibles postres i dolços com el torró Chococrujiente, el qual, a més, hem millorat enguany i és molt més cremós. Una altra opció dolça que no pot faltar és la pinya natural (en totes les nostres botigues excepte Canàries), unes postres molt tradicionals en estes dates.

Si vols acompanyar el dinar amb un bon vi, també et proposem diferents opcions del nostre celler: Un rioja com el Arteso criança, per a combinar amb l'espatla de corder o un Rueda Verdejo Abadía Mantrús per als aperitius i el peix. I per al tronc de Nadal, el nostre Irish Cream

A més, afegim unes opcions de regal amb les quals segur que ho encertaràs. Per a ella, Amor Intense. Per a ell, Fuerza Intense. Finalment, el lot infantil Unicorn Power,

Imprescindibles de la nit de Cap d'Any

Imprescindibles de Nochevieja Mercadona

Què seria del Nadal sense els brindis i el raïm de la nit de Cap d'Any? La sidra El Mayu, el raïm fresc sense llavors, el raïm en el seu suc i el cotilló són els caragols TOP que no poden faltar en cap cistella de compra.

Per al menú, et proposem opcions fàcils de preparar, com els llagostins cuits, la crema de formatge torrat o el nostre pollastre farcit de plat principal. Calfar i ja està a punt! Com a suggeriment, et proposem maridar-los amb el nostre vi blanc El Pescaíto ben fred.

Per al moment dolç, uns gotets de xocolate i caramel i una safata de bombons Delizze, el clàssic del Nadal. I per a rematar la sobretaula, no hi ha res millor que un bon whisky escocés com el James Webb.

Imprescindibles de Reis

Imprescindibles de Reyes Mercadona

Tampoc ens oblidem del tortell de Reis. El tenim farcit de diferents sabors, sense farcir i també sense gluten i sense lactosa. Perfecte per a combinar amb el xocolate desfet!

A més, et donem idees de regal per a este dia. Per a ella, el lot Rose Nude. Per a ell, Como tú Plata. Finalment, el lot infantil Naruto Shippuden.

I a disfrutar!