Les puntes sense gluten de Mercadona són les millors aliades per als teus menjars, snacks i per a acompanyar els teus aperitius favorits.

Puntes sense gluten, cruixents i amb sabor natural

10 de juliol de 2023

Si has tastat les nostres puntes sense gluten, ja saps que són la millor opció per a realçar els teus aperitius. Amb què t'agrada més combinar-les? Amb ensalada russa, amb les taules d'embotits i formatges, per a sucar amb les teues salses favorites...?

Estes delicioses puntes al forn són perfectes per a les persones que seguixen una dieta sense gluten, però no volen renunciar a un snack de sabor natural i una apetitosa textura cruixent. Tampoc contenen lactosa.

Són molt versàtils, ja que admeten múltiples combinacions i pots emportar-te-les on vulgues per a picar entre hores. Pots disfrutar de les puntes soles o com a complement, com tu vulgues! A més, són les millors substitutes del pa en els dinars i sopars.

Recorda conservar-les sempre a temperatura ambient i mantindre-les en un lloc fresc i sec. Una vegada obert l'envàs, s'han de conservar en un envàs tancat i consumir-les abans de tres dies.

Idees per a consumir les nostres Puntes sense gluten

Per a untar

Picos sin gluten de Mercadona para dipear con guacamole, hummus o crema de queso

La millor elecció per a submergir en la teua salsa favorita i delectar-te amb la mescla perfecta. Estes irresistibles puntes són les companyes ideals del guacamole, l'hummus o la crema de formatge. Tenen la grandària perfecta per a disfrutar de l'experiència, quan comences a sucar, no podràs parar!

Per a acompanyar les taules de pernil, formatges i embotit

Picos sin gluten de Mercadona para acompañar tus tablas de jamón, quesos y embutido

Les puntes sense gluten combinen a la perfecció amb les taules d'embotit, pernil i tot tipus de formatges. Enrotllar l'embotit en la punta és un ritual deliciós i la millor manera de degustar d'esta mescla. No oblides les puntes quan prepares les taules de xarcuteria, perquè són els millors elements per a decorar-les.

Amb l'ensalada russa

Picos sin gluten de Mercadona con ensaladilla rusa

És un clàssic entre els clàssics. Què seria de l'ensalada russa sense les puntes cruixents? Si són la parella perfecta! Decora la teua ensalada russa amb les puntes com si foren una banderilla, quin espectacle. Al final no en quedarà cap.

Altres recomanacions

Et donem les millors idees per a organitzar un menú setmanal sense gluten.

Combina les puntes sense gluten amb les nostres Ensalades de sabor casolà. Tens una bona gamma on triar.

Aprén a preparar esta deliciosa recepta de Pizza sense gluten.