Et suggerim les millors idees de consum amb el nostre guacamole, elaborat amb un 95 % d'alvocat fresc.

El clàssic Guacamole de Mercadona: 95 % d'alvocat fresc

19 de juny de 2023

Un dels clàssics més populars de Mercadona és el nostre Guacamole, elaborat amb un elevat contingut d'alvocat fresc (95 %).

Segur que a hores d'ara ja el coneixes, però esta salsa de guacamole continua marcant la diferència entre els paladars més exigents. És un producte boníssim i ideal per a la teua cistella equilibrada, que t'ho posa fàcil en la cuina.

Característiques del Guacamole de Mercadona

  • Amb quins ingredients s'elabora? Esta salsa d'origen mexicà està elaborada a base d'alvocat madur, jalapeño, coriandre i ceba, entre altres.
  • Quin percentatge d'alvocat conté? El nostre guacamole és un aliment ric en greixos saludables, fibra, vitamines i minerals, elaborat amb un 95 % d'alvocat.
  • Com t'agrada més el guacamole? És un producte molt versàtil, ja que es pot servir com a aperitiu, acompanyant plats principals o com a ingredient en ensalades i wraps.
  • Facilitat i comoditat. És un guacamole saborós, equilibrat i fàcil de combinar amb altres ingredients. No val la pena que el prepares tu, perquè el seu sabor és 100 % casolà. Això t'estalvia molt de temps a la cuina.
  • Amb quins aliments el pots combinar? T'oferim una àmplia varietat de productes per a acompanyar el guacamole: per exemple, els nostres natxos, cruixents i saborosos, tortilles de blat, crudités…
  • Dos grandàries per a triar: gran (terrina de 500 g) i xicotet (terrina de 200 g).

6 idees de consum

A més, ja saps que el Guacamole et dona moltes opcions de preparació i ús. El pots consumir com a entrant o aperitiu o deixar anar la imaginació: és ideal per a menjar en torrades, fajitas, sàndwitxos, wraps; o si vols untar amb natxos, coquetes de blat o crudités de verdures, com a ingredient d'ensalades, pastes…

A continuació, et donem algunes idees de consum:

Natxos amb guacamole

Nachos con guacamole de Mercadona

Només has d'obrir el nostre deliciós guacamole i servir acompanyat de natxos.

Crudités amb guacamole

Crudités con guacamole de Mercadona

1. Llava i talla els pimentons, el cogombre i la carlota en bastons d'una grossor similar.

2. Retira els fils grossos i neteja les vores de la rama d'api per a trossejar-la també en bastons.

3. Llava les tomaques cherry i disposa-les en una safata senceres, amb la resta de verdures tallades.

Ous farcits de guacamole

Huevos rellenos de guacamole de Mercadona

1. Pela 6 ous cuits, partix per la meitat i separa les clares dels rovells.

2. Amb una forqueta, pica els rovells salpebrats i mescla amb uns 200 g de guacamole fins que es faça una pasta homogènia.

3. Farcix les clares amb la massa i servix empolvorant amb coriandre.

Ensalada de tomaca i tonyina amb guacamole

Ensalada de tomate y atún con guacamole de Mercadona

1. Llava i trosseja 1 tomaca d'ensalada en 8 o 10 gallons i combina amb 6 tomaques cherry tallades per la meitat en un bol.

2. Col·loca 1 llanda de tonyina i disposa-la en trossos per tot el plat, amb delicadesa, sense trencar massa els lloms.

3. Escampa 1 cullerada de crostons i disposa el guacamole per damunt, en xicotetes esferes al voltant de tot el plat.

4. Salpebra i condimenta amb oli, vinagre de poma i el suc d'1 llima.

5. Remata amb coriandre acabat de picar i la ratlladura de la llima.

Wrap de pollastre amb guacamole

Wrap de pollo con guacamole de Mercadona

1. Sobre una tortilla de blat estesa, disposa uns 100 g de guacamole, 70 g de tires de pollastre al forn, 20 g de llesques de grana padano, mitja llanda de dacsa, uns ravenets i 20 g d'encisam formant una tira, d'extrem a extrem, deixant sense omplir uns dos dits.

2. Doblega la tortilla, primer per la base i després per les ales.

3. Porta a la planxa per a marcar la tortilla lleugerament pels dos costats.

4. Servix i a menjar.

Pasta fresca amb guacamole i tomaca seca

Pasta fresca con guacamole de Mercadona y tomate seco

2. Cou una bossa de tallarins en aigua amb un poc de sal uns 2-3 minuts. Passat este temps, retira del foc i cola.

3. Amb la pasta encara temperada, condimenta amb la ceba, la tomaca seca, 2 cullerades de vinagre de Mòdena, 5 cullerades d'oli i pebre negre al gust.

4. Mescla el conjunt amb 200 g de guacamole i acaba, si vols, amb un poc de coriandre picat.

Com veus, el Guacamole permet moltes formes de consum i presentació. T'animem a posar en marxa la teua inventiva per a disfrutar bona cosa d'esta salsa tan suculenta.

Altres recomanacions

Suggeriment: unta el guacamole en les nostres cruixents Coquetes de dacsa.

13 receptes equilibrades per a disfrutar de sopars lleugers, fàcils de preparar i amb una gran diversitat d'ingredients.

Coneixes les nostres Ensalades verticals?