Descobrix l'àmplia varietat del nostre assortiment de cereals.

Assortiment de Cereals per a la teua alimentació equilibrada

09 de maig de 2023

Coneixes el nostre assortiment de Cereals? En Mercadona pots trobar una àmplia varietat per a tots els gustos: d'arròs, blat, d'avena, farcits, tipus musli, amb xocolate… Absolutament deliciosos, és difícil triar!

Són una opció excel·lent per a afegir a la teua cistella equilibrada, rics en hidrats de carboni, vitamines, minerals i fibra. Per això, hem preparat una gran selecció del nostre lineal de cereals, perquè conegues millor estos productes. A tu, quins t'agraden més?

Gran varietat de Cereals en Mercadona

Cereals farcits

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Pots prendre'ls amb llet o consumir-los en forma de snack. Esta manera de consumir-los és molt habitual amb els cereals farcits mini, ja que venen amb una bosseta que pots portar on vulgues.

 • Cereals farcits de xocolate i avellana: una combinació irresistible composta per cereals al cacau farcits de crema de xocolate i avellanes, enriquits amb 7 vitamines i ferro.
 • Cereals farcits de llet: una opció molt agradable en sabor i textura, a base de cereals d'arròs, blat i avena farcits amb llet. Alt contingut en vitamines i ferro.
 • Mini cereals farcits de llet: la versió anterior en grandària mini, ideal per a emportar-te-les.

Cereals amb avena

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Estos cereals t'aporten els beneficis nutricionals de l'avena, rica en proteïnes, hidrats de carboni, vitamines del grup B i minerals. Un aliment molt recomanable per a la teua cistella equilibrada.

 • Avena Crunchy: anells de cereals extrusionats cruixents d'avena, ideals per a consumir amb llet o iogurt. Tenen un 85 % d'avena integral i baix contingut en sucres. T'ensenyem a preparar 4 receptes amb Cereals Avena Crunchy. Dona un toc cruixent als teus desdejunis i berenars o menja'ls entre hores.
 • Flocs d'avena: flocs laminats d'avena integral per a començar el dia o prendre quan tu vulgues. Pots prendre'ls sols, amb fruita, amb llet, quallada, iogurt, suc de fruites… A més del desdejuni, pots fer unes farinetes o porridge i, fins i tot, un bescuit. Sempre estan deliciosos!

Flocs de blat i de dacsa

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Un aliment ric en hidrats de carboni, proteïnes d'origen vegetal, vitamines B, fibra, minerals i antioxidants. Un clàssic en el desdejuni.

 • Flocs de blat: aprofita les propietats d'este nutritiu cereal, el que més es consumix en tot el món.
 • Flocs de blat integral (0 % sucres afegits): flocs laminats i torrats de blat integral i d'arròs, un producte que també contribuïx als teus desdejunis i berenars rics i equilibrats.
 • Flocs de blat d'espelta: una altra opció molt sol·licitada són estos flocs de blat d'espelta integral extrusionats. Lliures de sucres afegits. Prova d'afegir-los llet, iogurt, mel, fruita fresca o fruita seca. Mai fallen, també els pots menjar sols.

Cereals amb xocolate

Gran variedad de Cereales en Mercadona.

Estos són els cereals que apassionen els amants del xocolate i dels mossos cruixents. A veure qui es resistix!

 • Cereals flocs de blat, arròs i ordi integral amb xocolate: disfruta del seu exquisit sabor amb llet o iogurt. Les borumballes de xocolate combinen de meravella amb els flocs, és una delícia!
 • Musli amb quinoa, xia i xocolate negre: esta és una mescla torrada amb flocs integrals laminats d'avena, ordi i blat, amb quinoa, llavors de xia i xocolate negre, entre altres ingredients. La manera més habitual de consumir-los és afegir-ho a la llet, encara que també ho pots prendre amb iogurt o formatge batut i queda fenomenal.
 • Musli Crunchy amb xocolate: un altre producte especialment indicat per a la teua alimentació equilibrada, d'alt contingut en fibra i deliciós en el teu desdejuni o berenar.

Altres recomanacions

Et proposem 4 bols de iogurts variats que contribuïxen a cuidar la teua alimentació.

Tria un d'estos deliciosos suggeriments per al teu desdejuni ideal.

Aprofita tots els beneficis de la nostra fruita seca i fruita deshidratada.