Àmplia varietat d'opcions de cereals amb xocolate.

Cereals de xocolate, per als teus desdejunis més especials

15 de gener de 2024

Els nostres Cereals de xocolate t'oferixen una irresistible varietat de sabors dolços i cruixents. Són perfectes per a eixe desdejuni de cap de setmana amb el qual vols donar-te un capritx, o per a eixos matins especials en els quals t'alces amb ganes de variar i disfrutar dels sabors més dolços.

Si t'apassiona el sabor de xocolate, pot ser una bona idea tindre estos cereals preparats per a consumir en eixes ocasions esporàdiques. Podràs mantindre una dieta equilibrada amb aliments més nutritius en la teua rutina diària, però també fer una excepció de tant en tant.

Quins cereals de xocolate pots trobar en Mercadona?

De blat, banyats i farcits de xocolate

Cereales de trigo, bañados y rellenos de chocolate Mercadona

  • Cereals Chocodays: flocs de blat amb cobertura de xocolate, perfectes per al teu bol de desdejuni. T'encantarà la seua textura cruixent i no et perdes com desprenen xocolate en la llet!
  • Cereals farcits de xocolate i avellana: una combinació molt temptadora composta per cereals al cacau farcits de crema de xocolate i avellanes, enriquits amb 7 vitamines i ferro. Prova'ls!
  • Flocs de blat integral i arròs banyats en xocolate amb llet: una altra deliciosa elecció són estos flocs laminats i torrats de blat integral i d'arròs banyats en xocolate amb llet. Exquisida fusió de textures!

D'arròs amb xocolate i una opció sense gluten

Cereales de arroz chocolateado y una opción sin gluten Mercadona

  • Chocorice: una alternativa al teu desdejuni habitual que no pot faltar en el teu rebost. Arròs unflat amb sabor de xocolate, perfecte per a consumir amb llet. Eixe toc de xocolate fa del teu desdejuni una experiència única.
  • Crunchy Choc: per als teus matins més cruixents: galletes d'arròs unflat amb chocolate i xips de xocolate ideals per a prendre com a cereals en un bol de llet.
  • Cereals farcits de crema de cacau i avellana: cereals de desdejuni per als amants del xocolate que busquen opcions sense gluten.

Musli i flocs de blat amb xocolate negre

Cereales de Muesli y copos de trigo con chocolate negro Mercadona

  • Flocs torrats de blat integral i arròs amb xocolate: disfruta del seu exquisit sabor amb llet o iogurt. Les borumballes de xocolate combinen de meravella amb els flocs, és una delícia!
  • Musli amb quinoa, xia i xocolate negre: és una mescla torrada amb flocs integrals laminats d'avena, ordi i blat, amb quinoa, llavors de xia i xocolate negre, entre altres ingredients. La manera més habitual de consumir-lo és afegir-lo a la llet, encara que també el pots prendre amb iogurt o formatge batut i queda fenomenal.
  • Musli Crunchy amb xocolate: un altre producte especialment indicat per a la teua alimentació equilibrada, i deliciós en el teu desdejuni o berenar.

Altres recomanacions

I per als teus desdejunis més capritxosos, explora totes les opcions de Xocolate desfet que t'oferim.

Coneix el nostre ampli assortiment de cereals i tria el que més t'agrade.

Les nostres Coquetes d'arròs i dacsa inclouen una àmplia gamma amb diferents opcions: salades i dolces amb diferents xocolates.