Descobrix el nostre assortiment de cereals farcits per als teus desdejunis.

Cereals farcits perquè et dones un capritx dolç en el teu desdejuni

15 de gener de 2024

Els Cereals farcits són una deliciosa variant que pots prendre de manera ocasional en els teus desdejunis i berenars. Espera't a experimentar l'explosió de sabor del seu farcit combinada amb la consistència cruixent del cereal. Una simfonia de sabors i textures en cada mos!

Disposem d'una bona varietat que fan d'estos cereals l'opció perfecta per a eixos desdejunis en els quals fas un extra en la teua alimentació amb alternatives més ensucrades o amb xocolate. Dona-li un toc d'emoció a la teua rutina habitual!

Quins cereals farcits pots trobar en Mercadona?

Cereals farcits de llet i xocolate i avellana

Cereales rellenos de leche y chocolate y avellana Mercadona

  • Cereals farcits de xocolate i avellana: una combinació irresistible composta per cereals amb cacau farcits de crema de xocolate i avellanes.
  • Cereals farcits de llet: l'estrela dels nostres cereals farcits és una opció molt agradable en sabor i textura. No voldràs deixar de tastar el seu farciment de llet, t'encantarà!
  • Mini cereals farcits de llet: la versió anterior en grandària mini, ideal per a emportar-te on vulgues-les.

Cereals farcits de crema de cacau i avellana i Crunchy Choc

Cereales rellenos de crema de cacao y avellana y Crunchy Choc Mercadona

  • Cereals farcits de crema de cacau i avellana: cereals de desdejuni per als amants del xocolate que busquen opcions sense gluten. Cereals farcits per a tots!
  • Crunchy Choc: irresistibles galletes amb arròs unflat amb xocolate i xips de xocolate per a prendre com a cereals en un bol de llet. Fes del teu desdejuni una experiència de pur plaer.

Altres recomanacions

Per a la teua rutina diària i dieta equilibrada, et suggerim 3 desdejunis equilibrats, perquè tries el teu desdejuni ideal, i 4 bols de iogurts per a tots els gustos.

Coneix el nostre ampli assortiment de cereals i tria el que més t'agrade.

Aprén a preparar bescuits, magdalenes, rosquilles, etc. amb el nostre Impulsor.