Aprén a preparar 3 delicioses receptes amb cireres.

Aprén a cuinar amb cireres: 3 delicioses receptes

01 de juny de 2023

T'agraden les cireres? Esta fruita és una elecció excel·lent, pel seu exquisit sabor dolç i la riquesa en nutrients.

Inconfusibles per l'atractiu color roig i la textura agradable, destaquen també pel seu contingut en vitamina C, A i potassi. A més, contenen fibra, la qual cosa facilita una bona digestió.

En Mercadona tens a la teua disposició cireres d'origen Espanya durant tota la temporada.

No poden faltar en la teua cistella equilibrada, ja que són molt versàtils i es poden disfrutar de moltes maneres diferents. Per descomptat, com totes les fruites, l'ideal és prendre-les crues, al natural, per a obtindre totes les propietats.

No obstant això, també pots incloure-les en la teua dieta en postres, batuts, melmelades… o amb estes 3 magnífiques receptes. Aprén a cuinar amb cireres, t'ensenyem com!

Aprén a preparar 3 exquisides receptes amb cireres

Pastís de cireres

Tarta de cerezas

Aprén a cuinar esta irresistible Tortada de cireres per a unes 8-10 persones amb tot detall.

1. Despinyola 800 g de cireres, trosseja-les en meitats i posa-les a macerar amb 180 g de sucre i unes gotes d'aroma de vainilla (tota la nit, si és possible).

2. Afig 3 cullerades de farina fina de dacsa a la mescla de cireres.

3. Precalfa el forn a 220 °C.

4. Folra el motle amb el paper que ve en el pack de la pasta trencada. Estira la pasta per a acomodar-la i que cobrisca tot el fons del recipient i les vores del motle.

5. Aboca tota la mescla de les cireres sobre la pasta i distribuïx-la de manera uniforme.

6. Talla la segona pasta en tires fines d'uns 8-10 mm d'ample.

7. Posa les tires en horitzontal i vertical per damunt de les cireres formant un enreixat i unta 1 ou batut.

8. Posa-ho al forn 15 minuts amb la part de baix encesa; després, abaixa la temperatura a 200 °C i deixa-ho 35 minuts més, fins que es veja daurat. Deixa-ho refredar sense traure-ho del motle per a evitar que es trenque.

9. Servix-ho en porcions. Si vols, es pot acompanyar amb una fulla d'herba-sana i gelat de vainilla.

Chutney de cireres

Chutney de cerezas, receta con cerezas

Descobrix els ingredients i el pas a pas il·lustrat d'esta recepta.

1. Despinyola 900 g de cireres.

2. Talla 3 cebes en juliana i ratlla 10 g de gingebre.

3. Posa en una olla les cireres despinyolades, la ceba, el gingebre i 1 branca de canyella. Adoba-ho amb sal i pebre.

4. Posa 6 cullerades de vinagre de poma i 8 de panela.

5. Cou a foc mitjà amb tapadora durant 35 minuts.

6. Abaixa el foc fins que s'evapore el líquid.

7. Emplata com més vos agrade. Per exemple, amb pa de fibra i sèsam, pernil dolç o amb una selecció de formatges.

Ensalada de cireres, canonges i burrata

Ensalada de cerezas, canónigos y burrata

Prepara esta recepta per a 2 persones ideal per a l'estiu:

1. Salta en una paella 40 g de béicon fins que daure. Reserva en paper absorbent per a desgreixar.

2. Partix algunes cireres per la meitat i despinyola-les.

3. Torra 2 cullerades de llavors en una paella, lleugerament, sense oli.

4. Prepara l'ensalada amb un llit de canonges (uns 100 g), 1 burrata en el centre, el béicon, les cireres i les llavors.

5. Amanix amb sal i oli i servix.

Altres recomanacions

Et proposem els bols de iogurt més equilibrats per als teus desdejunis, berenars, sopars, etc. Per a tots els gustos!

Si fas esport, has de cuidar la teua alimentació abans, durant o després de l'exercici. Atenció a les nostres recomanacions per a cada fase de l'activitat física.