Passem revista als productes de neteja i higiene més eficaços per a la llar i per portar a sobre.

Guia de neteja i higiene dins i fora de la llar

19 de octubre de 2020

La neteja i la higiene de la llar és una qüestió de vital importància. És per això que hem de tenir a mà els productes adequats. També cal tenir present que n’hi ha d’altres que ens poden ser molt útils a l'hora de mantenir unes condicions higièniques adequades quan som fora de casa.

Dins de casa, a banda de la neteja estàndard destinada a eliminar brutícia i gèrmens, és imprescindible extremar les mesures d'higiene i desinfecció en determinades zones. Així, evitarem possibles infeccions i contagis, sobretot a la cuina, als banys i on hi hagi nadons, embarassades o persones malaltes.

A més, cal adoptar unes normes efectives de neteja de mans i higienització de superfícies, tant dins com fora de la llar. En aquest article passarem revista als productes més eficaços per garantir la neteja i la higiene:

  • Netejadors amb lleixiu
  • Netejadors sense lleixiu
  • Alcohols
  • Neteja dermatològica
  • Productes per portar a sobre

Netejadors amb lleixiu

Limpiadores con lejía.

El lleixiu és el producte de desinfecció més emprat a les llars espanyoles. Elimina bacteris, virus, fongs i altres agents patògens.

Hi ha lleixius que es poden fer servir en qualsevol superfície, per exemple la nostra Pistola Multiusos amb lleixiu, pensada per a una neteja i desinfecció totals, ràpides i profundes.

També posem a la teva disposició altres productes amb lleixiu d'ús més específic, com el lleixiu Màxima blancor, indicada especialment per a rentar la roba. El seu ús principal és blanquejar roba blanca, tant a la rentadora com a mà, tot i que també es pot fer servir per netejar, blanquejar i desodoritzar superfícies variades.

Lejía Máxima blancura.

Netejadors sense lleixiu

 imagen guía desinfección

Si no t’agrada l'olor del lleixiu, has de netejar superfícies delicades o vols evitar les decoloracions, les esquitxades i les taques inoportunes que pot provocar aquest producte, et proposem altres alternatives desinfectants, com ara el netejador domèstic desinfectant antibacteris sense lleixiu. El pots trobar en ampolla i en esprai. El format d’ampolla permet l’ús diluït per a la neteja de terres i directe per a les superfícies que es vol desinfectar. Fes servir aquest producte en fogons, rajoles, sanitaris, joguines, portes, mobles... Deixa’l actuar 15 minuts i esbandeix abundantment amb aigua o amb un drap net en el cas de l'esprai.

Per a un ús més específic en banys, prova el Netejador banys desinfectant Bosque Verde amb pistola, útil per a totes les superfícies de banys i lavabos, amb perfum floral i eficaç contra fongs i bacteris.

Limpiador baños desinfectante Bosque Verde.

Cal destacar especialment la desinfecció tèxtil, que requereix productes sense lleixiu, com el nostre Desinfectant tèxtil. En el cas del tèxtil que no pots rentar cada dia, com ara jaquetes, abrics o americanes, hi ha altres solucions, com l’Eliminador d'olors que, gràcies a la seva fórmula, elimina olors als teixits i ara també els higienitza. Es recomana ruixar-lo sobre la roba a una distància de 30 cm, fins a humitejar-la. Cal deixar que s’eixugui abans de desar-la.

Desinfectante textil.

Alcohols

Alcoholes.

Una altra alternativa d'higiene eficaç és l'ús d'alcohol. Està molt indicat per a objectes d'ús quotidià: telèfons mòbils, claus, teclats d'ordinador, etc.

En aquest cas, el producte recomanat és, sens dubte, el 70 % Alcohol Neteja, que es presenta en un format pràctic d’esprai. Està indicat per a la neteja general de qualsevol superfície: cuines, banys, terres, bosses de compra, poms de portes, soles de calçat, claus, bicicletes, telèfons mòbils... i deixa una agradable olor perfumada.

Neteja dermatològica

La neteja de mans és un aspecte essencial que cal cuidar en tot moment. Per facilitar-te aquesta tasca, posem al teu abast el nostre Sabó de mans higienitzant, que garanteix una neteja en profunditat en entorns que exigeixen una higiene rigorosa i és apte per a pells sensibles. S'aplica sobre la pell humida. Cal fregar fins a obtenir escuma i esbandir amb aigua abundant.

Jabón de manos higienizante.

Productes per portar a sobre

Quan surts de casa, poden sorgir multitud de situacions en què hagis d’assegurar una higiene correcta. Per això, hi ha productes molt pràctics de mida reduïda i transport fàcil i còmode. Aquests són els teus millors aliats higiènics fora de casa:

Tovalloletes multiusos neteja de superfícies, perfectes per a la neteja de qualsevol superfície dins i fora de casa. Indicades per a tota mena d'ús a tot arreu: serveis públics, poms de portes, neteja de vehicles, taules, cadires, teclats d'ordinador...

Alcohol 70 % de butxaca, amb les mateixes característiques que el format gran, però en format de butxaca per emportar-te'l a tot arreu. D'aquesta manera, podràs netejar qualsevol superfície fora de casa, i també objectes com claus, soles de calçat, etc.

Alcohol 70% de bolsillo.

Netejador de mans rosa, un producte per a tota la família, ideal per a transportar gràcies a la seva mida petita i indicat per a la neteja i higiene, sense esbandida, de les mans. Conté un 70 % d'alcohol, el percentatge que recomana l'OMS per a la neteja higiènica i en profunditat de les mans.

Limpiador de manos rosa.

Altres recomanacions

Saps com netejar el cotxe adequadament? Presta atenció als nostres consells.