Cabecera Detergente Líquido

Roba impecable amb el nostre detergent de roba blanca i de color en càpsules

30 de abril de 2024

Ja has provat el detergent líquid en càpsules per a roba blanca i de color? Descobreix-ne el gran efecte antitaques i il·luminador que renta i revitalitza la roba, a més de deixar-hi un perfum d’allò més agradable. Prepara't per a una experiència de neteja sorprenent!

Característiques del nostre detergent en càpsules

És un detergent concentrat d'última generació, apte tant per a roba blanca com de color. Inclou un compartiment doble amb una fórmula exclusiva que fa que s'obtinguin resultats excel·lents en cada rentada. Conté 24 càpsules i la mida de la capsa és perfecta per optimitzar l'espai d'emmagatzematge.

  • Poder antitaques: la seva avançada tecnologia antitaques penetra en les fibres de les peces i elimina fins i tot les taques més difícils. Aquest detergent ha estat dissenyat amb una tecnologia altament enzimàtica, cosa que es tradueix en més poder actiu de neteja sobre tota classe de taques.
  • Amb agents il·luminadors: incorpora un sistema de protecció dels colors i blanquejant òptic, que realça la brillantor de la roba i fa que els blancs siguin més blancs. Les peces queden com noves després de cada rentada.
  • Extra de perfum: aporta a la bugada una fragància extra de perfum, que t’embolcalla amb una sensació agradable de frescor i neteja.

Instruccions d’ús del nostre detergent en càpsules

El detergent de roba blanca i de color en càpsules per a rentadora t'ofereix la màxima comoditat d'ús. Les seves càpsules inclouen la dosi justa per a una rentada perfecta, es dissolen ràpidament en l'aigua i alliberen el seu poder netejador amb tota precisió.

  • Dosifica la càpsula de detergent sempre a la part baixa del tambor, abans de posar-hi la roba.
  • Tot seguit, fica la roba dins el tambor i deixa la càpsula sota de les peces.
  • És important no obrir la càpsula ni perforar-la. El film que la recobreix es desfà quan entra en contacte amb l'aigua de la rentadora.
  • Tingues en compte que, després d'agafar una càpsula, cal deixar la capsa ben tancada.

N’hi ha prou amb una càpsula al tambor de la rentadora per obtenir uns resultats excel·lents. En el cas de roba molt bruta, es poden fer servir fins a dues càpsules, per a la qual cosa es recomana consultar el quadre de dosificació que figura a la part posterior del producte.

Altres recomanacions

Coneixes la nostra àmplia gamma de detergents per rentar a màquina? Des de l'eliminació de les taques més difícils fins a la cura de les pells sensibles, en cuidem tots els detalls.

Aconsegueix un tacte suau i una aroma duradora a la roba amb la nostra varietat de suavitzants de roba.

Elimina la brutícia més rebel dels tèxtils amb aquesta varietat de llevataques.