Cabecera detergente

Detergent de Mercadona: màxima neteja per a la roba blanca i de color

16 de abril de 2024

Coneixes els nostres detergents per a la rentadora? Quin fas servir per a la bugada? Si busques una neteja impecable en cada rentada, triar el detergent adequat és molt important.

La nostra selecció de detergents per a la rentadora et garanteix una neteja a fons i duradora en cada càrrega. Des de les taques més difícils fins a la cura dels colors i dels teixits, i les solucions per a pells sensibles, no se'ns escapa cap detall. Descobreix la diferència que suposa rentar amb un detergent de qualitat superior i prepara’t per a un resultat perfecte.

Renta la roba amb els nostres detergents per rentar a màquina

Detergents diluïts

Gaudeix de roba sempre neta i fresca amb els nostres detergents diluïts, els més populars actualment. Són similars als detergents en pols, però com que estan diluïts es dissolen fàcilment en l'aigua de la rentadora, de manera que asseguren una distribució uniforme i una acció de neteja completa. També s'evita l'aglomeració i el malbaratament de producte. En tenim diverses opcions, per a ús diari i específiques, que cobreixen qualsevol necessitat.

Ús diari

Detergentes diluidos Mercadona

 • Frescura Azul, Marsella i Colónia: són tres detergents dissenyats amb la mateixa eficàcia de neteja, però amb un perfum diferent. Perfectes per a la roba blanca i de color, no només eliminen la brutícia, sinó que deixen les peces amb una aroma irresistible. A més, el detergent Colónia és hipoal·lergogen, específic per a pells sensibles, al·lèrgies i, fins i tot, la pell del nadó.
 • Blanca y Color: un detergent amb un poder extraordinari antitaques i enriquit amb agents il·luminadors que revitalitzen les peces. No solament aporta brillantor i lluminositat a les peces blanques i de color, sinó que incorpora una tecnologia enzimàtica avançada que elimina les taques. Et captivarà la seva aroma duradora, que perdura a les peces gràcies a les microcàpsules de perfum que s'activen amb la fricció de l'ús de la roba.

Específics

 • Cura dels colors: aquests detergents específics preserven els colors originals de les peces de roba rentada rere rentada, ja que no contenen substàncies blanquejants ni agents que fixin pigments als teixits. Així, eviten la decoloració i el desgast prematur, i mantenen la roba sempre plena de vida.

Detergentes específicos Mercadona: color y Ropa oscura

 • Color: formulat amb protectors de color potents que eviten la pèrdua d'intensitat. Conté enzims molt eficaços que ajuden a eliminar les taques més difícils, sense que se'n ressentin els colors. Tanmateix, és important tenir en compte que no està dissenyat per mantenir els blancs com el detergent Blanca y Color, per la qual cosa es recomana fer-lo servir exclusivament per rentar roba de colors.
 • Ropa Oscura: la roba fosca tendeix a perdre la intensitat i brillantor originals, sobretot després d'unes quantes rentades. Gràcies als potents agents fixadors d'aquest producte específic, les peces fosques conserven el seu to original molt més temps. Confia en el nostre detergent especialment dissenyat per a la roba fosca i porta-la sempre com nova.
 • Cura dels teixits: dissenyats per rentar les teves peces favorites i mantenir-ne la textura i la suavitat originals. Mantén les peces de roba en condicions òptimes.
 • Prendas Delicadas: aquest detergent ha estat desenvolupat per proporcionar la màxima cura i protecció als teixits més sensibles. Sigui llana, seda, viscosa, licra, peces tècniques, acabats vellutats o brodats, manté la qualitat de les peces i les deixa suaus, esponjoses i perfumades. Està especialment formulat per evitar que es formin boletes o es deformi la roba, i en preserva la integritat i l’elasticitat originals. És important fer servir el programa de rentada adequat per a aquest tipus de peces delicades i seguir les recomanacions de cura específiques de la roba.

Detergentes específicos Mercadona: prendas delicadas

 • Per a pells sensibles o atòpiques: t’oferim dues opcions especialment dissenyades per a les pells més sensibles o delicades, incloses les dels nadons. A més de brindar una cura òptima per a la pell, tots dos detergents tenen cura dels teixits, de manera que també són adequats per rentar peces delicades.

Detergentes específicos Mercadona: para pieles sensibles o atópicas

 • Pieles Sensibles: una opció suau i segura per a la cura de la pell. Testat dermatològicament i formulat sense perfum, enzims, colorants ni conservants sensibilitzants. Ideal per a les pells més delicades, també les dels més petits, i per a pells atòpiques.
 • Detergent Colónia hipoal·lergogen: una altra opció perfecta per a la cura de la pell. També testat dermatològicament i adequat per a les pells més sensibles, incloses les dels nadons. El seu perfum, agradable i durador, envolta les peces de frescor. A més de la seva acció suau per a la pell, és altament eficaç contra les taques més difícils i es pot fer servir amb roba blanca i de color, així com en tot tipus de teixits.

Detergents en pols

L'opció més tradicional per rentar la roba. La seva formulació en pols conté partícules amb un alt poder d'arrossegament, per la qual cosa són especialment efectius per eliminar taques difícils. La nostra línia de detergents en pols inclou dues opcions: Blanca y Color i Marsella. Bàsicament, es diferencien en l’aroma.

Detergentes en polvo Mercadona

Detergents concentrats

Una alternativa excel·lent per a espais d'emmagatzematge reduïts i per transportar amb més facilitat. Són tan efectius com els diluïts, però, com que són més concentrats, s'aconsegueix més eficàcia amb menys quantitat de producte.

 • Detergent concentrat líquid: solució poderosa per a la roba blanca i de color. Tot i ser líquid, té un alt nivell de concentració que fa que es gasti menys producte en cada rentada.

Detergente concentrado líquido Mercadona

 • Càpsules: és l'opció més pràctica i funcional. Aquestes càpsules tenen un gran poder antitaques i estan enriquides amb agents il·luminadors que realcen la lluminositat de la roba. A més, ofereixen protecció per als colors i contenen blanquejant òptic per mantenir els blancs immaculats. Gràcies a la seva fórmula altament eficaç, garanteixen una neteja a fons en cada rentada. Les seves microcàpsules de fragància s'encarreguen de deixar un perfum agradable i durador a les peces. Per garantir que la càpsula es dissolgui correctament, és important posar-la a la part baixa del tambor de la rentadora, abans de posar-hi la roba.

Detergente cápsulas Mercadona

Recomanacions per rentar correctament a màquina

 • Llegeix detingudament les instruccions proporcionades en l'envàs abans de fer servir qualsevol producte de rentada. Cada producte pot tenir indicacions específiques sobre el seu ús adequat i la quantitat recomanada que cal fer servir.
 • Segueix les indicacions del fabricant de cada peça indicades a l'etiqueta. Aquestes indicacions poden incloure instruccions sobre la temperatura de rentada, el tipus de cicle recomanat, etc.
 • No mesclis colors intensos i clars per evitar transferències. Amb aquesta mesura, prevens taques no desitjades i mantens l'aparença original de les peces.
 • Assegura’t de rentar la roba a la temperatura adequada segons el tipus de teixit i la brutícia. Rentar a temperatures incorrectes pot afectar la integritat de les fibres i reduir la vida útil de les peces.
 • No omplis el tambor de la rentadora més de 2/3 de la seva capacitat. Un espai adequat al tambor permet que l'aigua i el detergent circulin lliurement al voltant de la roba, i n’asseguren una neteja òptima.
 • Si les peces tenen taques difícils, és recomanable pretractar-les abans de rentar la roba. Això pot implicar fer servir un llevataques o aplicar detergent directament sobre la taca i deixar-lo actuar durant un temps abans de rentar la peça.

Altres recomanacions

Busques un producte eficaç per eliminar les taques difícils de la roba?

Prova els nostres suavitzants amb tacte agradable i duradors, i descobreix quina aroma s'adapta millor a tu.

Si vols saber quin detergent i suavitzant combinen millor, segueix el nostre consell.