Si has començat l'any amb Nous Hàbits, tenim una recepta ideal per als teus dinars i sopars: una sopa de verdures apetitosa, que t'ajudarà a combatre el fred de l'hivern i et prepararà per als mesos de primavera i estiu.
La Sopa de Kale, Bimi i Enciam amb formatge fresc batut desnatat és una manera excel·lent de consumir les imprescindibles verdures, un primer plat perfecte.
Segueix el vídeo pas a pas de la recepta de Sopa de Kale, Bimi i Enciam:
Ingredients per a 4/6 persones:
- 1/4 quart de ceba
- 1 gra d'all
- 200 g de kale
- 200 g de Bimi
- 1/2 enciam iceberg
- 3 culleradetes de formatge fresc desnatat.
- Popurri de pebres
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Aigua mineral
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, posa atenció a l'elaboració completa d'aquesta sopa deliciosa.
1. Coeu la col kale durant uns 12 minuts.
2. Coeu el Bimi durant 7 o 8 minuts.
3. Netegeu les verdures i escaldeu mig enciam en un litre i mig d'aigua mineral; feu-lo bullir durant un minut.
4. Reserveu les tiges de Bimi ja cuites i talleu-les a trossets.
5. Trossegeu la ceba ben fina.
6. Tritureu el gra d'all.
7. Poseu un rajolí d'oli en una olla o cassola gran i sofregiu-hi a foc mitjà la ceba i l'all picadets.
8. Tritureu en un vas americà l'enciam, la kale i el Bimi, juntament amb l'aigua que resti de la cocció.
9. Barregeu-ho a l'olla amb la ceba i l'all. Salpebreu-ho.
10. Afegiu-hi dues culleradetes de formatge batut i deixeu-ho coure a foc lent uns 5 minuts. La sopa ha de quedar a mig camí entre una sopa líquida i una crema.
11. Serviu-la en un bol i afegiu-hi una cullerada de formatge, un rajolí d'oli, una mica més de pebre i els trossets cruixents de Bimi.
Altres recomanacions
Has tastat el deliciós Oli d'Alvocat? És ideal per a amanides, cremes, etc.