Has tastat l'amanida d'arròs amb pebrot? És molt fàcil i ràpida de preparar, realment deliciosa i en pots gaudir en qualsevol dels teus dinars o sopars. També porta tàperes, olives i anxoves. Apunta aquesta recepta fresca i lleugera per a l'estiu! Et ve de gust?
Segueix el pas a pas per a la recepta d’amanida d’arròs amb pebrot
Ingredients per a 4 persones:
- 300 g d'arròs amanides i guarnició
- 150 g de pebrot escalivat
- 1 fulla de llorer
- 50 g de pinyons
- 20 olives verdes sense pinyol
- 20 tàperes
- 1 llauna d’anxoves
- Grana padano
- Crostons torrats
- Sal en escates
- Oli d'oliva verge extra
Pas a pas:
1. Coeu l'arròs amb la fulla de llorer en aigua durant 17 minuts. Afegiu-hi sal.
2. Un cop cuit, deixeu-lo refredar durant 30 minuts.
3. Talleu les olives verdes.
4. Enrossiu els pinyons en una paella amb una mica d'oli.
5. En un bol gran, poseu-hi l'arròs i afegiu-hi les tàperes, les olives, el pebrot escalivat i les anxoves.
6. Barregeu-ho tot.
7. Serviu-ho en plats individuals i coroneu-ho amb crostons, el grana padano i els pinyons torrats.
Altres recomanacions
Si busques més receptes fresques per a aquest estiu, et suggerim la nostra Pipirrana amb crostons.