Quatre receptes delicioses amb salmó fumat: n’hem millorat la qualitat!

Quatre receptes amb salmó fumat, ara amb qualitat millorada

17 de juny de 2022

Com t'agrada el salmó fumat! Té un gust inconfusible i és molt versàtil a la cuina. És ideal per preparar aperitius, canapès, torrades, amanides, pastissos, etc., i perfecte per a receptes estiuenques, encara que és boníssim en qualsevol època de l'any.

A més, és molt saludable i una opció que no pot faltar al teu cistell equilibrat. El salmó és una font excel·lent de proteïna d'alta qualitat, vitamines, minerals i àcids omega-3.

Com el prefereixes? El salmó fumat combina de manera deliciosa amb ous, patates, alvocats, formatge crema, ceba, tàperes... Com tu vulguis!

Millores de qualitat

Gràcies al contacte amb els nostres clients i als seus suggeriments, hem aconseguit millorar la qualitat del producte en els aspectes següents:

  • Hem millorat el gruix dels talls, que hem fet més fins, però consistents, de manera que es puguin manipular sense que es trenquin.
  • N’hem eliminat les parts fosques per millorar el gust i l’aparença.
  • Hem eliminat greix i sucre.

Consum i conservació

  • Només cal treure l'envàs de la nevera i obrir-lo 15 minuts abans de consumir-lo. Més fàcil, impossible!
  • Un cop obert, s’ha de mantenir en refrigeració i consumir abans de les 48 hores.

Perquè assaboreixis al màxim aquest producte saludable, et proposem quatre receptes delicioses. Aprèn a preparar-les!

Pas a pas per elaborar les nostres receptes amb salmó fumat

Pizza de quatre formatges amb salmó i ruca

Pizza con masa fresca y salmón ahumado de Mercadona

1. Preescalfa el forn a màxima potència. Estén una massa de pizza sobre la safata del forn. Distribueix-hi 75 g de ricotta, 100 g de mozzarella esmicolada, 50 g de gorgonzola esmicolat, 50 g de grana padano ratllat i un rajolí d'oli d'oliva.

2. Fes la pizza al forn durant 10-15 minuts (o fins que vegis que està a punt). Treu la pizza del forn un cop transcorregut aquest temps.

3. Posa 50 g de salmó fumat sobre la pizza, pebre negre abundant acabat de moldre per sobre i unes fulles de ruca, i condimenta-ho amb un rajolí d'oli d'oliva.

Bol de salmó fumat i alvocat

Bol con salmón ahumado de Mercadona

1.Salta 2 vasets d'arròs rodó en una paella amb una mica d'oli durant uns minuts. Afegeix-hi 2 cullerades de salsa de soja i 1 culleradeta de vinagre. Reserva i tempera.

2. En un bol amb la base d'arròs, ves-hi disposant amb gràcia: 5 beines d’edamame pelades (preparades bullides, com indica el fabricant), ¼ de cogombre tallat amb pell a rodanxes fines, 3 ravenets tallats a làmines fines, ½ alvocat tallat a rodanxes i 2 o 3 talls de salmó fumat marinats lleugerament amb 1 cullerada de salsa de soja i llavors de sèsam torrat.

Rotlle d'ensalada de salmó fumat

Aperitivo de rollos de salmón ahumado de Mercadona

1. Cou 1 patata gran amb pell en aigua bullent durant uns 30 o 40 minuts (depenent de la mida de la patata).

2. Pica 3 cogombrets i 12 tàperes molt fins juntament amb les clares de 2 ous durs i 50 g de salmó fumat. Barreja-ho amb la patata cuita, ajusta-ho de sal i afegeix-hi 3 cullerades de maionesa.

3. Posa uns 6 talls de salmó fumat longitudinalment en paper de plàstic transparent i disposa el farciment de l'ensalada al centre. Enrotlla-ho i comprimeix-ho bé fins a formar un rotlle. Corona-ho amb una mica de maionesa i succedani de caviar negre.

Crema d'espàrrecs blancs i salmó fumat

Crema de espárragos y salmón ahumado de Mercadona

1. Talla ½ ceba a la brunesa i escalfa-la en oli. Afegeix-hi ¼ de got de vi i deixa que evapori uns minuts.

2. Afegeix-hi un raig de l’aigua del pot d'espàrrecs i seguidament 125 ml de nata. Fes-ho bullir un parell de minuts.

3. En un got batedor, barreja el brou amb els espàrrecs blancs i 50 g de salmó fumat. Tritura-ho i passa-ho per un colador.

4. Trosseja els espàrrecs gruixuts i posa’ls al fons del plat. Omple amb la crema fina colada, salpebra-ho, afegeix-hi oli i decora-ho amb unes tires de salmó fumat i cibulet picat.

Altres recomanacions

Has tastat les nostres receptes de torrades per als teus esmorzars? Te’n proposem una de salmó fumat amb salsa de iogurt, entre un assortiment variat de torrades. Gaudeix-ne!