Vols idees de Nous Hàbits per esmorzar a mig matí? Res millor que aquest exquisit assortiment de Torrades que et presentem; són boníssimes i fàcils de preparar en qualsevol moment per fer un mos a mig matí.
Mira quines receptes més variades i temptadores: alvocat amb tomàquet sec, hummus amb oli i llavors de sèsam, pollastre a la planxa amb xampinyons, remolatxa amb quinoa, salmó fumat amb salsa de iogurt o vegetal amb tomàquet i enciam. Perquè triïs la que més t'agradi o les tastis totes!
Segueix el vídeo pas a pas de les Receptes de Torrades per esmorzar a mig matí
Torrada de salmó fumat amb salsa de iogurt
Ingredients
- Panet campió del món
- Salmó fumat
- Salsa de iogurt
- Ou
- Cibulet
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas:
- Poseu el salmó fumat damunt el panet campió del món i amaniu-lo amb salsa de iogurt.
- Escalfeu l'ou embolicant-lo en paper transparent amb oli. Cuineu-lo en aigua bullent durant 4 minuts.
- Disposeu l'ou a la torrada i decoreu-ho amb cibulet.
Torrada d'alvocat amb tomàquet sec, coriandre i nous
Ingredients
- Panet integral sense sal
- Alvocat
- Tomàquet sec
- Nou natural
- Coriandre
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Talleu i desosseu l'alvocat. Poseu-lo sobre el panet integral sense sal.
- Hidrateu el tomàquet sec en oli, talleu-lo i empolseu-lo sobre la torrada. Decoreu-la amb nous i coriandre.
Torrada d'hummus amb oli i llavors de sèsam
Ingredients
- Panet d’olives
- Hummus
- Llavors de sèsam
- Oli verge extra gran selecció
- Pebre vermell dolç
Pas a pas
- Unteu el panet d'olives amb l'hummus.
- Amaniu-lo amb oli d'oliva verge extra, pebre vermell dolç i llavors de sèsam.
Torrada de remolatxa amb quinoa i vinagre balsàmic
Ingredients
- Panet integral
- Remolatxa cuita
- Gotet de quinoa
- Vinagre balsàmic de Mòdena
- Llavors de carbassa naturals
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Talleu la remolatxa bullida a la juliana, salteu-la amb la quinoa uns 2 minuts i afegiu-hi unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena.
- Disposeu la barreja a la torrada de panet integral i decoreu-ho amb llavors de carabassa.
Torrada de pollastre a la planxa amb orenga, llorer i xampinyons
Ingredients
- Panet 6 cereals
- Filet de pollastre
- Orenga
- Llorer
- Xampinyó petit
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Sofregiu les làmines de xampinyó i col·loqueu-les sobre el panet de 6 cereals.
- Rostiu els pits de pollastre amb una mica d'oli uns 4 minuts i afegiu-hi orenga i llorer trossejats.
- Poseu-los sobre els xampinyons i amaniu-ho amb oli d'oliva verge en cru.
Torrada vegetal
Ingredients
- Panet campió del món
- Tomàquet canari
- Enciam iceberg
- Olives sense pinyol
- Olives de Càceres negres sense pinyol
- Oli verge extra gran selecció
- Sal
Pas a pas
- Poseu el tomàquet, l'enciam iceberg i una mica de sal sobre el panet campió del món.
- Decoreu-ho amb una picada d'olives negres i verdes amb oli.
Altres recomanacions
Consulta la nostra proposta de jornada de Nous Hàbits, que inclou aquestes torrades delicioses per esmorzar a mig matí, juntament amb altres receptes lleugeres per a la resta del dia.
Suggeriments per sopar amb Nous Hàbits: Recepta de Sopa de Kale, Bimi i Enciam i Recepta de Lluç amb verduretes al vapor.