Et ve de gust una recepta de peix original i fàcil de preparar? Des d'avui pots incloure al teu menú un plat exquisit de Lluç amb verduretes al vapor. Tasta el contrast del sabor cítric de la llimona i el toc oriental que li dona la salsa de soja i gaudeix d’aquesta boníssima combinació.
Una proposta creativa, cuinada amb vaporadora, molt recomanable per sopar. A més, destaca per la seva presentació acurada.
Segueix el vídeo pas a pas de la recepta de Lluç amb verduretes al vapor:
Ingredients per a 2/4 persones:
- Lluç congelat
- 200 g de pastanagues
- 200 g de mongetes verdes
- 1 porro
- 1 tomàquet
- Salsa de soja
- Oli d'oliva verge extra
- 1 llimona
- Pebre vermell dolç
- Llorer
- Cibulet
Pas a pas:
Si vols preparar aquesta recepta, segueix el procés pas a pas que et detallem tot seguit.
1. Talleu les verdures a la juliana, ben finetes.
2. Salteu-les 2 minuts.
3. Peleu el tomàquet i traieu-ne les llavors.
4. Talleu el tomàquet a daus.
5. Farciu els filets de lluç amb les verdures.
6. Afegiu-hi el tomàquet, la ratlladura de pell de llimona i la salsa de soja.
7. Enrotlleu els filets.
8. Bulliu aigua en una olla amb llorer i llimona.
9. Poseu el lluç a la vaporadora.
10. Cuineu-lo uns 8 minuts.
Altres recomanacions
Busques un primer plat ideal per sopar? Aquí tens aquesta Recepta de Sopa de Kale, Bimi i Enciam.
I si vols conèixer la nostra proposta de jornada de Nous Hàbits completa, en aquest enllaç et proposem aquest i altres plats per al teu dia a dia.