El nostre Vermouth Negre Maronti Reserva és una opció excel·lent per als teus aperitius d'estiu.

Vermouth Negre Maronti Reserva: ideal per fer boca!

22 de juny de 2022

Amb l'arribada del bon temps, sempre és un plaer començar un àpat especial amb un vermut refrescant que serveixi per fer gana. És la beguda perfecta per prendre amb l'aperitiu.

De fet, el mot vermouth prové de l'alemany wermut, que significa "donzell", una herba que tot vermut ha de contenir per ser considerat com a tal i que, entre altres coses, serveix precisament per a això: per fer gana.

El Vermouth Negre Maronti Reserva és una elecció excel·lent per complir aquesta funció i delectar-nos amb el seu gust tan personal, sobretot a l'estiu. Si no el coneixes, estàs a punt de fer tot un descobriment. Vols saber més coses d’aquest vermut? Som-hi...

Característiques del Vermouth Negre Maronti Reserva

  • S'elabora amb el mètode de soleres, un dels sistemes més tradicionals i que ofereix més qualitat en la fabricació de begudes alcohòliques.
  • Ha estat envasat després d'un procés llarg de maceració amb una gran varietat d'herbes naturals, combinades a la perfecció per aconseguir el seu gust inimitable.
  • Presenta un color ambarí amb evolució a teula, nítid i brillant.
  • Els seus tocs de fusta i espècies se suavitzen amb la frescor de les herbes naturals del bosc.
  • Està molt ben equilibrat i té gran persistència en boca.
  • Gust complex i amb caràcter.

Vermouth Maronti Reserva de Mercadona

Com es pren aquest vermut?

  • Recomanem conservar-lo a la nevera perquè estigui fresc. Si el prens a temperatura ambient, el glaç es fon amb més rapidesa i el vermut queda aigualit.
  • Pren-lo amb glaçons (els que trobaràs a Mercadona són perfectes per servir-los amb aquest vermut) i amb una rodanxa de taronja, que li aportarà un toc cítric.
  • També pots posar-hi un escuradents amb un parell d’olives. Es diu que la primera oliva s’ha de menjar quan comences a prendre’l, i la segona l’has de deixar per al final, com a premi.

Quin és el millor moment per prendre’l?

  • És sobretot una beguda de cap de setmana, per preparar un àpat relaxat i amb temps. Es pren juntament amb l’aperitiu.
  • Marida molt bé amb patates fregides, musclos de llauna, anxoves, olives, formatge, fruita seca, etc. I a tu, amb què t'agrada acompanyar-lo?
  • El vermut sempre ha tingut una gran tradició i acceptació, però darrerament s'ha tornat a posar de moda. Això és degut al fet que no té una graduació excessiva, és una beguda dolça i amarga alhora, i les herbes que té són digestives.

Altres recomanacions

Dona un cop d'ull als nostres suggeriments d'aperitius a l'aire lliure.

Ja has tastat els nostres tequeños de formatge?

Si prefereixes altres alternatives per acompanyar els teus aperitius, tasta la nostra cervesa Falke 0,0 torrada.