Vols donar un toc original als teus glaçons? Descobreix pas a pas amb aquests trucs com preparar glaçons originals i deliciosos per als teus combinats, sucs, còctels com el mojito, o, fins i tot, per a un gaspatxo refrescant.
Aprèn a fer glaçons de cogombre, de fruita i de llimona i menta per sorprendre la família i els amics.
Glaçons de cogombre
Ingredients:
- 1 cogombre
- Aigua
Com preparar glaçons de cogombre:
1. Talleu el cogombre a trossets.
2. Poseu els trossets de cogombre als espais d'una glaçonera.
3. Afegiu-hi aigua.
4. Congeleu-ho.
Els glaçons de cogombre són ideals per acompanyar el gaspatxo. El mantenen fresc durant més temps i li donen un sabor característic.
Glaçons de mango
Ingredients:
- Mango a daus
- Aigua
Com preparar glaçons de mango:
1. Poseu el mango tallat a daus als espais de la glaçonera.
2. Afegiu-hi aigua.
3. Congeleu-ho.
Els glaçons de mango donen un toc original i creatiu als teus còctels i sucs. Són perfectes per a quan tinguis convidats.
Glaçons de llimona i menta
Ingredients:
- Menta
- Llimona espremuda
- Aigua
Com preparar glaçons de llimona i menta:
1. Poseu la menta tallada a la picadora.
2. Afegiu-hi la llimona espremuda.
3. Afegiu-hi la mateixa mesura d'aigua.
4. Tritureu-ho tot.
5. Poseu-ho a la glaçonera.
6. Congeleu-ho.
Els glaçons de llimona i menta són perfectes per acompanyar un mojito.
Aprofita aquests trucs i prepara glaçons originals, que sorprendran els amics i familiars, i donaran un toc especial a les teves presentacions.
Altres recomanacions
Els glaçons de llimona i menta també són ideals amb aquesta Recepta de Gaspatxo de Meló, un plat refrescant i saborós per a l'estiu.
Una altra opció de glaçons originals és la que inclou aquesta Recepta de Gaspatxo de Síndria amb glaçons de llimona i gingebre, amb un sabor exquisit que encantarà els amics i familiars.