Imagen cabecera Infusiones funcionales

Varietat d'infusions: cua de cavall, gingebre, timó i moltes més, quina necessites?

04 de juny de 2024

Descobrix el meravellós món de les Infusions! A més de ser una manera deliciosa de mantindre't hidratat, t'oferixen nombrosos beneficis saludables. Busques infusions per a cuidar-te? Coneixes les propietats diürètiques de la cua de cavall en infusió o les virtuts de la infusió de gingebre?

En el nostre assortiment, trobaràs una gran varietat d'infusions a base de plantes, fruita i funcionals que poden abordar necessitats específiques del teu organisme. Des de les infusions de fenoll, conegut per la seua capacitat per a millorar la digestió, fins a les infusions de timó, totes estan dissenyades per a cuidar aspectes concrets del teu benestar.

Si vols cuidar-te, tenim una infusió per a tu!

Infusions de Poma Canella i Roibos

Infusiones Manzana Canela y Rooibos Mercadona

Si t'agrada la canella, en estes dos infusions és l'ingredient comú:

Poma Canella: infusió de fruites i herbes aromatitzades amb sabor de canella. Els seus ingredients són: poma (41 %), canella (20 %), arrel de xicoira torrada (12 %), corfa de taronja (10 %), hibisc (10 %), aromes (6 %) i estèvia (1 %).

Roibos Cítrics: la infusió conté fulles deshidratades d'arbust roig (57,5 %), corfa de canella deshidratada (26 %) i corfa de taronja deshidratada (3 %). Conté regalíssia, per la qual cosa les persones que patisquen hipertensió han d'evitar-ne un consum excessiu.

Infusions de Cúrcuma i Gingebre

Infusiones de Cúrcuma y Jengibre Mercadona

Cúrcuma: el seu ingredient principal, la cúrcuma, és un conegut antioxidant i està present en un 35 % de la infusió. La cúrcuma està acompanyada de poma (27 %), canella (25 %). També conté claus d'olor, gingebre i estèvia.

Gingebre: 100 % gingebre. Infusió de sabor picant i aroma cítrica, molt semblant al gingebre natural. Ideal per a les persones a les quals els agraden els sabors forts.

Infusions de Fenoll, Timó, Til·la i Menta Poliol

Infusiones de Hinojo, Tomillo, Tila y Menta Poleo Mercadona

Fenoll: infusió de fenoll deshidratat que ajuda a la digestió.

Timó: infusió de timó 100 %. Gràcies al fet que ajuda a restablir la calor corporal, és perfecta per als mesos de fred.

Til·la: la til·la és un clàssic que ajuda a descansar millor. L'ingredient és til·la 100 %.

Menta Poliol: composta principalment de menta i poliol, és una opció digestiva i d'aroma fresca.

Infusions de Camamil·la, Camamil·la Anís i Camamil·la Mel

Infusiones de Manzanilla, Manzanilla Anís y Manzanilla Miel Mercadona

Camamil·la: beneficiosa per a la salut digestiva, composta de camamil·la 100 %.

Altres versions més dolces de camamil·la són: Camamil·la Anís: amb 74 % camamil·la i 20 % d'anís i Camamil·la sabor de Mel, amb 95 % de Camamil·la, edulcorant i aroma de mel que, a més, proporciona una sensació agradable abans de dormir.

Infusió de Fruites Roges

Infusión de Frutos Rojos Mercadona

Infusió amb propietats antioxidants i antiinflamatòries. Ingredients: hibisc, poma, grosella negra, pruna, gerd, maduixa...

Esta infusió es pot preparar en fred o en calent. Si preferixes en fred, aboca 200 ml d'aigua freda sobre la bosseta i deixa-la en la infusió durant 8 o 10 minuts. Pots afegir glaçons al gust.

Infusions per a millorar la digestió

Infusiones para mejorar la digestión Mercadona

Digest: conté fenoll (32,5 %), anís (30 %), menta, melissa i camamil·la.

Laxsen: conté cua de cavall i menta, que ajuda al trànsit intestinal normal. 1 bossa al dia. Es recomana prendre preferiblement a la nit i no superar la quantitat diària recomanada. No s'ha de consumir durant més d'una setmana seguida sense la recomanació d'un especialista.

Infusió Dormir i Infusió Relax

Infusión Dormir e Infusión Relax Mercadona

Dormir: infusió de plantes aromatitzada, com la melissa (64 %), la passionera (20 %) i la valeriana, que afavorixen el son. Se n'han de consumir 1 o 2 bossetes abans de gitar-se.

Relax: mescla de til·la, fulles de taronger amarg, melissa i marialluïsa.

Infusió Respir

Infusión Respir Mercadona

Respir és una infusió 100 % natural que ajuda a respirar millor, de manera que combat la congestió nasal. Mescla de timó, eucaliptus, romer i menta. Disponible a les nostres botigues de setembre a maig.

Infusions Cremagreix i Cua de cavall

Cremagreix: infusió de plantes aromatitzada, complement alimentari que ajuda a controlar el pes i eliminar el greix localitzat. Conté te verd, mate, anou de cola i guaranà, entre altres ingredients.

Quemagrasas Mercadona

Cua de cavall: complement alimentari que ajuda a l'eliminació de líquids. No se n'han de prendre més de 3 bossetes al dia. Ingredients: cua de cavall (96 %) i aroma de llima.

Cola de caballo Mercadona

També pots optar per la nostra infusió Figura, que inclou te verd, cua de cavall, senet, mate i carxofa, com a ingredients principals.

Infusions Fredes

Fes una ullada a la nostra varietat d'infusions fredes, la manera més refrescant i deliciosa de disfrutar els beneficis naturals de les herbes i fruites. Perfectes per als dies calorosos d'estiu o sempre que t'abellisca.

Variedad de infusiones frías Mercadona

Com es preparen les nostres Infusions

Aboca 200 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa-la en la infusió durant 5-8 minuts. Edulcora al gust. No introduïsques la bosseta al microones.

La preparació és la mateixa en el cas de les Infusions fredes, a les quals pots afegir glaçons si vols.

Altres recomanacions

Si busques un bon aliat per a la teua salut i benestar, el Quefir és ric en probiòtics, digestiu i amb propietats immunològiques.

Has tastat el Te matxa? T'ensenyem a preparar-lo de diferents maneres.

Les nostres Begudes de fruita i llet t'oferixen diferents sabors per als teus desdejunis, berenars o quan tu preferisques.