Imagen cabecera Infusiones y tés

Infusions i Tes, disfruta del benestar en cada glop

03 de juny de 2024

Les infusions i tes són opcions saludables i senzilles de preparar. A més, són ideals per a hidratar-se i per a prendre entre hores, incorporant-les a la teua rutina o disfrutant-les en moments de relaxació.

Busques alguna infusió concreta? Timó, cua de cavall en infusió, gingebre, fenoll, cúrcuma i un llarg etcètera. T'agraden els tes? T'oferim diferents varietats de te segons els teus gustos.

El nostre assortiment és molt ampli i acompanya molt bé els teus hàbits saludables. Troba la teua infusió o te ideal i disfruta del benestar en cada glop!

Infusions

Infusiones de Mercadona: hinojo, tomillo, tila y poleo menta

Si tens alguna necessitat específica o t'agrada especialment alguna herba, explora les Infusions de Mercadona i trobaràs el que busques. Des de les alternatives més clàssiques fins a les mescles més exòtiques o dels sabors més tradicionals a uns altres més arriscats.

Infusión de Cola de caballo de Mercadona

La cua de cavall, gingebre, fenoll, timó, til·la, camamil·la o cúrcuma són algunes de les herbes que pots trobar com a protagonistes en les nostres infusions. Quines preferixes?

Infusions fredes

Infusiones frías Mercadona

Les Infusions fredes abellixen especialment quan arriben els mesos de calor. T'ajuden a mantindre els nivells d'hidratació adequats, per la qual cosa constituïxen una opció molt saludable. Tria la teua infusió freda favorita, disposes de tres opcions ben diferents: de maduixa i herba-sana, de pinya i coco i de fruites roges. Si busques una experiència encara més refrescant, pots afegir uns glaçons.

Tes

Aprofita el deliciós sabor i les propietats antioxidants de la nostra família de Tes: te negre, com el Txai i el te negre amb canella; diferents varietats de te verd, entre les quals tens el te matxa o te roig. Quin és el teu?

Familias de Tés de Mercadona: te rojo, té verde y té negro con canela

Altres recomanacions

Aprén a preparar el Te matxa a l'estil tradicional, en smoothie, o matcha latte.

Descobrix el nostre assortiment de Pastes i galletes, que inclou varietats indicades per a acompanyar el Te o el café.

Els nostres productes +Proteínas t'ajuden a mantindre una dieta equilibrada i un estil de vida saludable. Disposes de llet, iogurts líquids i sòlids en diferents sabors, postres, gelats i gelatines.