El Te Matcha Hacendado és d'alta qualitat, procedent de les fulles del te verd.

Te Matcha Hacendado. El te japonés de moda

06 de juliol de 2022

Has tastat el Te Matxa? És originari del Japó i forma part de la cerimònia tradicional del te.

Este te d'alta qualitat s'obté de les fulles senceres del te verd. Després d'un procés especial de cultiu, recol·lecció i secament, es mol per a obtindre una pols fina, de color verd intens.

Té un sabor agredolç molt característic, i un aroma fresc, que és particularment apreciat pels amants del te verd.

Quan prens matxa, beus el 100 % de la fulla del te.

10 tasses de te verd equivalen a 1 tassa de te matxa.

Manté les seues propietats, tant si el mescles amb aigua calenta, freda, en smoothie o amb la teua llet favorita. Vols saber com es prepara?

Com preparar el matxa perfecte?

La preparació del matxa és diferent de la d'altres tes.

Te Matxa Hacendado a l'estil tradicional

  • Bull aigua.
  • Tamisa 1 estic de Matxa amb un colador en una tassa, bol o got per a evitar grums.
  • Afig la meitat de l'aigua.
  • Bat enèrgicament fins que es dissolga el te.
  • Afig la resta de l'aigua i remou fins que es forme espuma en la superfície. Pots utilitzar una batedora per a aconseguir més espuma.

Prepara el teu Matxa Latte

Si vols prendre matxa, però et sembla que té un sabor molt intens, pots preparar un Matxa Latte deliciós afegint llet en lloc d'aigua –recomanem begudes vegetals. I edulcora'l al teu gust.

Matxa en l'smoothie

Per a començar el dia amb energia, et recomanem que prepares un smoothie de matxa mesclant les fruites i la teua beguda vegetal favorites amb un estic de te Matxa Hacendado, edulcorant-lo al teu gust.

Smoothie bowl amb matxa per a un desdejuni saludable

Si vols incorporar el matxa a un desdejuni complet, un smoothie bowl t'oferix moltes possibilitats. Et suggerim que el prepares de manera fàcil i ràpida amb plàtan, maduixes, mig alvocat per a aportar greix saludable, una tassa de beguda vegetal, dàtils en rama com a edulcorant natural i te matxa. Només s'han de batre tots els ingredients i triturar fins que l'smoothie isca cremós.

Batut antioxidant amb te matxa

El plus d'energia, vitamines i minerals per a arrancar la jornada està garantit amb un batut antioxidant elaborat amb espinacs, te matxa i maduixes amb xia, ben fresc. La combinació del sabor de les fruites amb el dels espinacs és deliciosa. A més, el pots prendre per a refrescar-te a mitjan vesprada o en qualsevol moment del dia.

Altres recomanacions

Busca el moment perfecte per a disfrutar de la nostra varietat d'Infusions Funcionals, ideals per a cuidar-te en qualsevol època de l'any.

Et donem idees per a mantindre el teu cos hidratat les 24 hores del dia.