Descobrix totes les fruites de temporada que pots disfrutar este estiu i les seues propietats.

Fruita d'estiu, un món deliciós i saludable

20 de maig de 2024

La fruita d'estiu és un regal incomparable de la naturalesa. En esta època de l'any les fruites arriben a la màxima esplendor: sucosos melons d'alger, dolces maduixes, refrescants bresquilles... les opcions són molt variades i delicioses.

Acompanya'ns en este repàs de les fruites de temporada més irresistibles que pots trobar en Mercadona, descobrix els seus beneficis i com traure'ls el màxim profit. Unix-te a este festival estiuenc de la fruita en Mercadona!

Tots els beneficis de consumir fruites de temporada a l'estiu

Frescor i sabor òptims: les fruites de temporada es recol·lecten en el seu punt òptim de maduresa, la qual cosa garantix que siguen molt fresques i saboroses.

Gran valor nutricional: les fruites de temporada són molt nutritives perquè han crescut en el seu entorn natural i han sigut cultivades en les millors condicions. Això significa que estan carregades de vitamines, minerals i antioxidants que ajuden a enfortir el sistema immunitari i protegir el cos de malalties. A més, en consumir-les en el seu moment òptim aprofites millor tots els seus beneficis.

Varietat en la dieta: incorporar una àmplia varietat de fruites de temporada en la teua dieta et permet disfrutar de diferents sabors, textures i colors, la qual cosa contribuïx a una alimentació més equilibrada.

Hidratació natural: moltes fruites d'estiu, com els melons d'alger, els melons de tot l'any i les maduixes tenen un elevat contingut d'aigua, que t'ajuda a mantindre el cos hidratat i previndre la deshidratació en els dies més calorosos.

Si, a més de consumir-les soles, t'agrada preparar plats refrescants amb estes fruites, et suggerim un deliciós Gaspatxo de maduixots, un Gaspatxo de Meló d'alger amb llima i gingebre o una Recepta de maduixots amb gelat de vainilla. Receptes més estiuenques, impossible!

Refrescants: el sabor refrescant i sucós de les fruites d'estiu és l'elecció perfecta per a combatre la calor i satisfer un capritx dolç de manera saludable. A més, tenen un alt contingut en fibra que ajuda a mantindre la sensació de sacietat durant més temps.

Baixes en calories: moltes fruites d'estiu són naturalment baixes en calories i greixos, per la qual cosa representen una opció ideal per a aquells que volen mantindre un pes saludable.

Quines fruites d'estiu pots trobar al juny?

Destaquem alguna de les principals característiques que tenen les fruites que pots trobar en Mercadona durant el mes de juny.

Frutas de temporada en junio Mercadona

Bresquilla groga: de color vibrant i sabor dolç, la bresquilla groga és una font de vitamina C.

Nectarina: molt refrescant i sucosa, de baix contingut calòric, és rica en antioxidants i vitamines.

Cireres: riques en vitamina C, compostos antioxidants i antiinflamatoris. Consulta estes 3 receptes amb cireres per a este estiu.

Paraguaià: una altra delícia estiuenca que et proporciona vitamina C i altres vitamines del grup B, entre altres coses.

Pruna roja: sucosa i plena de sabor, de gran aportació vitamínica i rica en fibra.

Meló d'alger: amb el seu alt contingut en aigua, el meló d'alger és una opció especialment refrescant per a mantindre la hidratació durant l'estiu. A més, és baixa en calories i rica en vitamines.

Maduixes: estes xicotetes fruites dolces i saboroses són una excel·lent font de vitamina C, fibra i antioxidants.

Albercoc: carnós i de color ataronjat brillant, l'albercoc és una font de vitamina A.

Meló de tot l'any: refrescant i dolç, destaca per l'alt contingut en aigua, vitamines, fibra, minerals i antioxidants.

Bacores: són una magnífica font de fibra i potassi. Cal destacar el seu sabor únic, la seua textura suau i el seu gran poder assaciador i laxant.

Meló gàl·lia: dolç i aromàtic, és ric en vitamina C i potassi.

Quines fruites d'estiu pots trobar al juliol?

Descobrix algunes de les propietats que tenen les fruites que pots trobar en Mercadona durant el mes de juliol. Et destaquem les que comencen en este mes:

Frutas de temporada en julio

Pruna groga: esta varietat de pruna es distingix per la seua dolçor equilibrada i textura sucosa. Amb alt contingut en antioxidants i fibra, afavorix la salut cardiovascular i digestiva.

Raïm sense pinyol (blanc, roig i negre): una altra fruita carnosa i rica en antioxidants, vitamines i minerals amb bona aportació de fibra. Coneix més detalls sobre el raïm.

Quines fruites d'estiu pots trobar a l'agost?

Resumim algunes de les propietats de les fruites que pots trobar en Mercadona a partir del mes d'agost.

Frutas de temporada en agosto Mercadona

Pruna clàudia: una fruita dolça de carn sucosa, rica en antioxidants, vitamines i fibra.

Figues: de pell suau i carn dolça i melosa, les figues són una fruita deliciosa i nutritiva. Riques en fibra i antioxidants, amb alt contingut en calci i magnesi. Et donem unes quantes idees de consum amb figues. No oblides incloure-les en la teua cistella equilibrada.

Altres recomanacions

La Fruita de butxaca és un recurs 100 % fruita per a totes les edats al qual pots recórrer en qualsevol moment. Fàcil de transportar i amb 5 sabors diferents.

Estos originals Glaçons de cogombre, de mango i de llima i herba-sana són perfectes per a refrescar-te este estiu.