Aprén a preparar este original gaspatxo que inclou maduixots com un dels ingredients principals.

Recepta de Gaspatxo de maduixots

09 de maig de 2019

Has tastat alguna vegada el Gaspatxo de maduixots? Amb l'arribada del bon oratge abellixen cada vegada més les receptes refrescants. El gaspatxo és perfecte per als dies de calor, un dels plats més representatius de la nostra gastronomia.

Et presentem una deliciosa recepta de gaspatxo feta amb maduixots, tomaca, pimentó roig, oli d'oliva, alfàbega i un toc de formatge parmesà.

Menjar els maduixots en gaspatxo és la manera més original de consumir una de les fruites més apetibles de la temporada. Servix-ho ben fresc!

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Gaspatxo de maduixots

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de maduixots
  • 3 tomaques de pera
  • 1 pimentó roig
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena
  • Alfàbega
  • Pebre negre
  • Sal
  • Formatge Grana Padano
  • Aigua

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens tots els detalls per a preparar esta deliciosa recepta.

1. Trosseja els maduixots en daus i a trossets.

Paso 1 Receta gazpacho fresones

2. Talla els pimentons en tires i a trossets.

Paso 2 Receta gazpacho fresones

3. Pela i talla les tomaques.

Paso 3 Receta gazpacho fresones

4. Posa els maduixots, les tomaques, el pimentó, l'aigua, la sal i el pebre negre en la trituradora.

Paso 4 Receta gazpacho fresones

5. Afig tres cullerades d'oli i una cullerada de vinagre de Mòdena.

Paso 5 Receta gazpacho fresones

6. Tritura.

Paso 6 Receta gazpacho fresones

7. Servix en un bol, afig els daus de maduixot i de pimentó i decora-ho amb alfàbega i un poc de formatge Grana Padano.

Paso 7 Receta gazpacho fresones

Paso 8 Receta gazpacho fresones

Altres recomanacions

Si t'agraden més els maduixots per a postres, prova esta Recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla.

I si busques més receptes refrescants de gaspatxo amb fruites, t'encantarà este Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre.