Vols donar un toc original als teus glaçons? Descobrix, pas a pas, amb estos trucs com pots preparar glaçons originals i deliciosos per als teus combinats, sucs, còctels com el mojito o fins i tot per a un refrescant gaspatxo.
Aprén a preparar glaçons de cogombre, de fruita i de llima i herba-sana, per a sorprendre la família i els amics.
Glaçons de cogombre
Ingredients:
- 1 cogombre
- Aigua
Com pots preparar glaçons de cogombre:
1. Pica el cogombre en trossos xicotets.
2. Posa el cogombre picat en els espais d'una glaçonera.
3. Afig aigua.
4. I congela-ho.
Els glaçons de cogombre són ideals per a acompanyar el gaspatxo. El mantindran fresc durant més temps i li donaran un sabor característic.
Glaçons de mango
Ingredients:
- Mango en daus
- Aigua
Com pots preparar glaçons de mango:
1. Posa el mango tallat a daus en els espais de la glaçonera.
2. Afig aigua.
3. I congela-ho.
Els glaçons de mango poden donar un toc original i creatiu als còctels i sucs. És perfecte quan tingues convidats.
Glaçons de llima i herba-sana
Ingredients:
- Herba-sana.
- Llima espremuda.
- Aigua.
Com preparar glaçons de llima i herba-sana:
1. Posa a la picadora l'herba-sana tallada.
2. Afig la llima espremuda.
3. Afig la mateixa mesura d'aigua.
4. Tritura-ho tot.
5. Posa-ho a la glaçonera.
6. I congela-ho.
Els glaçons de llima i herba-sana són perfectes per a acompanyar un mojito.
Aprofita estos trucs i prepara glaçons originals, que sorprendran els amics i familiars, i donaran un sabor especial a les teues presentacions.
Altres recomanacions
Els glaçons de llima i herba-sana també són ideals amb esta Recepta de Gaspatxo de Meló de tot l’any, un plat refrescant i saborós per a l'estiu.
Una altra opció de glaçons originals és la que inclou esta Recepta de Gaspatxo de meló d’alger amb glaçons de llima i gingebre, amb un sabor exquisit que encantarà als amics i familiars.