Descobrix la nostra varietat de refrescos de Te: de sabors, Zero i per a diluir.

Refresca't amb la nostra gamma de Refrescos de Te

10 de juny de 2024

Refresca't a l'estiu amb la nostra exquisida família de Refrescos de Te. Mantín hidratat el teu organisme i combat la calor en qualsevol ocasió amb esta varietat de sabors per a tots els gustos.

Disfruta del clàssic sabor de llima, la frescor del te verd, la dolçor de la bresquilla i les nostres opcions zero per als qui preferixen cuidar la ingesta de sucre. A més, disposem de pràctics sobres per a diluir i preparar la teua beguda favorita en qualsevol moment i lloc.

Refrescos de Te amb sabors

 Refrescos de Té con sabores Mercadona

Ice Tea Llima

Beguda refrescant amb extracte de te i suc de llima. Una beguda revitalitzant amb un equilibri perfecte entre el sabor vibrant de la llima i la suavitat del te. En botella d'1,5 L i llanda de 330 ml.

Te verd

Una opció saludable, amb extracte de te verd, coneguda pels seus beneficis antioxidants. Amb el seu sabor suau i natural, és perfecte per a les persones que busquen una beguda que no sols refresque, sinó que també aporte benestar. Botella d'1,5 L.

Ice Tea Bresquilla

Deixa't seduir per la dolçor de l'Ice Tea Bresquilla, una deliciosa mescla entre el sabor de la bresquilla amb la frescor del te. Ideal per a qualsevol moment del dia, és una opció magnífica per als amants dels sabors afruitats. Botella d'1,5 L.

Refrescos de Te Zero

Refrescos de Té Zero Mercadona

Refrescos de Te Zero per als qui busquen una opció més lleugera i saludable, mantenint la frescor i el plaer d'una beguda ben freda. Una combinació perfecta entre sabor i benestar.

Les versions de llima i bresquilla són similars a les que ja hem vist, però sense calories extra, mentre que la de mango aporta el sabor exòtic d'esta fruita en una beguda lleugera amb un punt tropical irresistible.

Refrescos de Te per a diluir

Refrescos de Té para diluir Mercadona

Prepara la teua beguda favorita en qualsevol moment, és molt fàcil! Estos sobres són perfectes per a emportar-te'ls i prendre'ls on vulgues. Amb extracte de te negre.

Pots afegir gel perquè siga més refrescant, i també una rameta de menta, herba-sana, etc. Disfruta de la frescor cítrica de l'Ice Tea Llima o la dolçor de l'Ice Tea Bresquilla. Quin preferixes?

Com es prepara

1. Si vols un sabor més intens, aboca el contingut d'un sobre en una botella de 0,5 L d'aigua freda; si t'agrada més diluït, afig un poc més d'aigua.

2. Agita fins que es dissolga.

Altres recomanacions

Preferixes els Refrescos amb gas? Descobrix la nostra varietat de sabors clàssics: cola, llima, taronja i llima dolça-llima.

Coneixes la nostra selecció de Tes? Explora el nostre assortiment amb te negre, verd, roig i matxa.

Pots prendre el Te matxa calent o ben fresc, per exemple en un batut antioxidant o en un smoothie bowl. T'expliquem com fer-ho.

Per a hidratar-te i refrescar-te este estiu, Infusions fredes de Mercadona: de maduixa i herba-sana, de pinya i coco, de fruites roges, etc.