Cuida't amb el nostre assortiment de Quefir. Pots trobar-ne diferents varietats.

Quefir saludable i deliciós per a la teua rutina diària

26 de abril de 2024

Inclous el Quefir en la teua alimentació? És recomanable, ja que és ric en probiòtics, aliat de la teua salut intestinal, que enfortix el teu sistema immunitari i millora la digestió. D'algun temps ençà, ha guanyat popularitat gràcies a la seua versatilitat i inconfusible sabor, àcid però ple de matisos. S'obté a partir de la fermentació de la llet amb cultius de bacteris i llevats.

Si encara no l'has tastat, no saps el que et perds. No esperes més! Tria el teu quefir preferit, t'oferim des de les varietats tradicionals fins al quefir de coco o el de maduixa i plàtan.

Quins tipus de Quefir pots trobar en Mercadona?

Líquids

Kéfir Mercadona.

Descobrix la frescor i versatilitat del nostre assortiment de quefir líquid, una gamma d'opcions delicioses i nutritives que satisfan tots els gustos. Disponibles en botella de 250 g.

  • Quefir bevible natural 0 % matèria grassa: totes les bondats del quefir en esta beguda. Disfruta de la riquesa de probiòtics en cada glop, sense preocupar-te pel greix!
  • Quefir bevible de maduixa i plàtan: et fascinarà esta harmoniosa combinació de sabors mentre et nodrixes amb els beneficis del quefir.
  • Quefir bevible de coco: un sabor refrescant, amb un toc dolç i tropical provinent de la llet de coco… Una beguda exòtica i deliciosa que et revitalitzarà. Perfecte en qualsevol moment del dia

Pot

Kéfir Mercadona.

  • Quefir natural sabor suau: Una delícia per al paladar, d'acidesa suavitzada, textura cremosa i gran valor nutricional. Pot de 500 g.

Altres recomanacions

Per a endolcir les ocasions especials, et suggerim la nostra àmplia varietat de Bescuits i magdalenes.

Enriquix la teua cistella equilibrada amb el nostre assortiment de Cereals: d'avena, farcits, de musli, amb xocolate, etc.

Descobrix la nostra Fruita de butxaca, molt pràctica, ideal per a consumir en qualsevol moment i per a qualsevol edat.