Yogures Hacendado para beber con diferentes sabores y texturas

Exquisida varietat de Iogurts líquids, els més refrescants!

26 de abril de 2024

Submergix-te en un món de sabors exquisits i textures suaus amb la nostra selecció de Iogurts líquids. Dins de la nostra rica varietat, et proposem des dels clàssics a combinacions més saboroses. A més, són els més refrescants i una excel·lent opció per a contribuir a una dieta equilibrada.

Vols comprovar com esta deliciosa versió líquida transforma la teua experiència de iogurt? Un plaer fresc en cada glop!

Varietat de Iogurts líquids en Mercadona

Sencers

Yogures líquidos Mercadona.

Explora totes les opcions d'esta gamma de iogurts elaborats amb llet sencera. Tria el teu sabor favorit i disfruta'l mentre et cuides.

 • Iogurt líquid de maduixa: refresca't amb la dolçor natural de la maduixa en qualsevol moment del dia. Disponible en format pack de 12 unitats de 115 g cada una.
 • Iogurt líquid natural amb sucre de canya: experimenta la puresa i la dolçor d'este iogurt elaborat amb ingredients simples i autèntics. Ideal per als qui preferixen opcions més naturals. Es presenta en format pack de 12 iogurts de 115 g.
 • Beguda làctia de maduixa i plàtan: una combinació dolça, refrescant i nutritiva a base de maduixa i plàtan. Botella d'1 kg.
 • Beguda làctia de maduixa: de dolçor natural i textura cremosa, farà les delícies dels amants d'esta fruita. Botella d'1 kg.
 • Beguda làctia de pinya i coco: la mescla exòtica de sabors tropicals et farà sentir com si estigueres en una illa paradisíaca. Botella d'1 kg.
 • Beguda làctia de fruites del bosc: amb la combinació de gerd, mora i nabius, cada glop és una experiència plena de vitalitat. Botella d'1,5 kg.
 • Beguda làctia de maduixa i plàtan: els sabors dolços i refrescants de la maduixa i el plàtan fan d'esta beguda una opció irresistible. Botella d'1,5 kg.
 • Beguda làctia sabor coco +Proteínas 11 g proteïnes: disfruta del sabor tropical del coco amb un impuls addicional de proteïnes en esta beguda. 0 % matèria grassa, 0 % sucre. Disponible en packs de 4 unitats de 160 g.
 • Beguda làctia natural ensucrada: suau i fresca, amb un agradable toc de sucre, esta beguda oferix un sabor equilibrat i deliciós. Botella d'1,5 kg.

Desnatats

Yogures líquidos Mercadona.

L'opció lleugera i saludable per a les persones que volen cuidar-se l'alimentació, però disfruten amb els sabors genuïns. Ideals per a consumir en qualsevol lloc. Consulta la nostra varietat.

 • Iogurt líquid desnatat de maduixa: cada glop d'este iogurt líquid, amb el seu sabor característic, t'oferix una experiència refrescant i molt lleugera. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.
 • Iogurt líquid desnatat de pinya i coco: deixa't portar per la dolçor de la pinya acompanyada per la cremositat del coco. Pura celebració tropical plena de sabor. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.
 • Iogurt líquid desnatat fruites silvestres: maduixa, nabius, mora i gerd conviuen en este iogurt líquid, ideal per als teus desdejunis o berenars. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Botella d'1 kg.
 • Beguda làctia desnatada sabor de maduixa +Proteínas 20 g de proteïnes: necessites un suplement de proteïnes? Si t'agrada el sabor de maduixa, este és el teu iogurt líquid. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.
 • Beguda làctia desnatada sabor tropical +Proteínas 20 g de proteïnes: la frescor i l'exotisme tropical amb l'extra de proteïnes que necessites. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.
 • Beguda làctia desnatada sabor açaí i plàtan +Proteínas 20 g de proteïnes: fusió del sabor intens de l'açaí amb la dolçor del plàtan, una explosió de sabor rica en proteïnes que afavorix la teua activitat. 0 % matèria grassa. Botella de 280 g.

Quefir

Yogures líquidos Mercadona.

Has tastat el quefir líquid? És una autèntica delícia, molt refrescant. T'oferim diferents opcions, amb diferents sabors, que vetlen pel teu benestar digestiu i immunològic. Es presenten en botelles de 250 g.

 • Quefir bevible natural 0 % matèria grassa: si vols o has de cuidar la ingesta de greixos, però també valores el sabor autèntic del quefir, disfruta d'esta beguda rica en probiòtics.
 • Quefir bevible de maduixa i plàtan: aprofita tots els beneficis del quefir amb esta immillorable mescla de sabors.
 • Quefir bevible de coco: un sabor refrescant, amb un toc dolç i tropical provinent de la llet de coco... Una beguda exòtica i deliciosa que et revitalitzarà. Perfecte en qualsevol moment del dia

L. casei

Yogures líquidos Mercadona.

Les begudes L. casei han sigut dissenyades per a cuidar el teu benestar des de dins cap a fora. Són molt eficaces per a equilibrar la salut intestinal i regular el teu sistema immune.

 • Beguda làctia sabors L. casei maduixa/plàtan i pinya/coco: una interessant varietat de sabors per al teu dia a dia. Disponible en un pack de 12 unitats de 100 g (6 de maduixa plàtan i 6 de pinya/coco).
 • Beguda làctia de maduixa L. casei: cada glop és una experiència fresca i nutritiva. Es presenta en un pack de 12 begudes de 100 g.
 • Beguda làctia natural ensucrada: per als qui preferixen les opcions més naturals, esta beguda et cuida amb suavitat, frescor i un sabor autèntic i deliciós. Pack de 12 unitats de 100 g.
 • Beguda làctia de maduixa L. casei 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: combinació lleugera perfecta de frescor i salut, amb tots els beneficis probiòtics. Disponible en un pack de 6 begudes de 100 g.
 • Beguda làctia natural L. casei 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: delecta't amb la puresa i la vitalitat d'esta beguda sense greix, lleugera i refrescant. Disponible en un pack de 6 unitats de 100 g.

Colesterol

Yogures líquidos Mercadona.

Begudes saboroses i adequades per a cuidar el teu cor, que contribuïxen a reduir el colesterol. Venen en packs de 8 unitats de 100 g. Descobrix-les!

 • Beguda làctia de maduixa Cuidacol: sabor de maduixa, fresc i irresistible, per a cuidar-te i mantindre el teu organisme en bona forma.
 • Beguda làctia natural Cuidacol: una beguda suau i pura, amb les virtuts dels productes naturals, que beneficia la teua salut cardiovascular.

Altres recomanacions

Si necessites un extra d'energia per a rendir al màxim, tasta les nostres Barretes de cereals, uns snacks perfectes per cada dia.

Coneixes la nostra varietat de Cereals? Ideals per als teus desdejunis. Rics en hidrats de carboni, vitamines, minerals i fibra.

Si vols donar-te un capritx, consulta totes les nostres opcions de Xocolates a la tassa.