Saps quin tipus de farina és millor per a arrebossar? Quina és més recomanable per a rebosteria, per a espessir una salsa o per a fer unes natilles? En Mercadona disposes d'un bon assortiment de Farines, cada una de les quals està indicada per a diferents elaboracions culinàries.
Si seguixes les nostres recomanacions, obtindràs millors resultats en els teus plats. T'expliquem quina és la millor farina per a elaborar esta recepta que tens al cap. Continua llegint!
Farina blanca de blat i farina integral de blat
- Perfectes per a arrebossats, bescuits, per a elaborar pa i masses de pizza.
- Per exemple, molt adequada per a cuinar un peix arrebossat o el nostre suggeriment: uns fingers de pollastre arrebossat.
- La farina integral de blat està indicada per a les persones que preferixen una major aportació de fibra. Conserva tots els components del gra (segó, germen del gra…), i per això aporta un valor nutricional superior.
- Aprén a preparar esta recepta de Bescuit d'orxata amb farina de blat.
Farina de força
- Té un contingut més elevat de gluten i, per tant, és rica en proteïnes. Per estes propietats és perfecta per a pa i pizzes de llarga fermentació i per a rebosteria amb greixos. Per exemple, un tortell o un brioix, com et suggerim en la imatge.
Farina de dacsa blanca precuinada
- És una farina de dacsa precuinada i és molt utilitzada pel públic llatinoamericà per a fer empanades o arepes.
Suggeriment: pots farcir l'arepa amb pollastre ensaginat, coriandre, formatge i alvocat. - Descobrix 5 receptes delicioses amb Farina de dacsa precuinada.
Farina fina de dacsa (o midó de dacsa)
- Sobretot, s'utilitza per a espessir salses o guisats. Molt útil per a fer una crema pastissera, natilles o elaboracions de rebosteria.
Suggeriment: pastís de crema pastissera amb fruites (nabius, mores, raïm i kiwi). - La qualitat principal que té és que és espessidora, gràcies a la seua capacitat com a aglutinant en la preparació de menjars.
Preparat per a bescuit amb rent (impulsor)
- Ideal per a fer bescuits o magdalenes. Dissenyada específicament per a rebosteria.
- Este preparat ja porta rent incorporat (impulsor) Prepara esta deliciosa recepta amb preparat per a bescuit.
Altres recomanacions
Coneixes les nostres receptes per a reaprofitar les sobres de pa?
Aprén a preparar receptes dolces amb l'Impulsor
Cuida't amb els nostres suggeriments de bols de iogurts per als desdejunis, esmorzars, berenars i sopars.