AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

T'ensenyem a cuinar un deliciós Bescuit sense gluten. Una recepta molt fàcil de preparar.

Recepta de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc

21 de maig de 2019

El pròxim 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac. Mercadona s'unix a esta commemoració i fa patent el seu fort compromís amb les necessitats d'este col·lectiu, que es traduïx en nombrosos productes sense gluten en el nostre lineal i un treball constant per a continuar innovant i ampliant el nostre assortiment.

Per a preparar el terreny t'ensenyem a fer un Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc. Una deliciosa recepta apta per a persones celíaques que combina el sabor refrescant de la crema de llima amb el toc silvestre de les fruites roges. Sorprén la teua família o amics amb una presentació d'alta rebosteria que tots voldran tastar.

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Bescuit sense gluten

Ingredients per a 4 persones:

  • 375 g de preparat per a bescuit
  • 300 ml de nata sense lactosa
  • 4 ous
  • 300 g de fruites del bosc
  • Sucre glas
  • Sal

Ingredients per a la crema de llima:

  • 250 g de mantega sense lactosa
  • 300 g de sucre
  • 5 ous
  • 3 llimes

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'este bescuit exquisit.

Per a cuinar el bescuit

1. Tira 4 ous en un bol i bat-los.

paso 1 Receta bizcocho sin gluten

2. Afig un pessic de sal.

paso 2 Receta bizcocho sin gluten

3. Incorpora la nata.

paso 3 Receta bizcocho sin gluten

4. I el preparat de bescuit sense gluten.

paso 4 Receta bizcocho sin gluten

5. Bat fins que quede homogeni.

paso 5 Receta bizcocho sin gluten

6. Unta un motle amb la mantega desfeta.

paso 6 Receta bizcocho sin gluten

7. Empolvora amb un poc de preparat de bescuit.

paso 7 Receta bizcocho sin gluten

8. Aboca la massa en el motle untat de mantega.

paso 8 Receta bizcocho sin gluten

9. Enforna-ho només a calor baixa a 170º uns 35 minuts. Punxa als 30 minuts per a comprovar la cocció.

paso 9 Receta bizcocho sin gluten

paso 10 Receta bizcocho sin gluten

Per a preparar la crema de llima

1. Mescla el sucre amb la mantega en un perol.

paso 11 Receta bizcocho sin gluten

paso 12 Receta bizcocho sin gluten

2. Afig el suc de les llimes.

paso 13 Receta bizcocho sin gluten

3. Incorpora els 5 ous.

paso 14 Receta bizcocho sin gluten

4. Bat i posa-ho a bollir.

paso 15 Receta bizcocho sin gluten

5. Talla el bescuit.

paso 16 Receta bizcocho sin gluten

paso 17 Receta bizcocho sin gluten

6. Farcix el bescuit amb la crema ja freda.

paso 18 Receta bizcocho sin gluten

7. Incorpora les fruites del bosc i ves creant capes.

paso 19 Receta bizcocho sin gluten

paso 20 Receta bizcocho sin gluten

paso 21 Receta bizcocho sin gluten

8. I decora amb sucre glas.

paso 22 Receta bizcocho sin gluten

paso 23 Receta bizcocho sin gluten

Mercadona manté una relació molt estreta amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), amb l'objectiu de continuar la col·laboració en la millora de la informació i de la formació dels consumidors sobre al·lergògens, d'analitzar els diferents problemes existents i de buscar solucions que satisfacen les seues necessitats.

Altres recomanacions

Si busques més productes Sense gluten, entra en esta secció en què trobaràs alguns dels més de 1.250 productes que tenim amb esta característica.

I si vols aprendre a cuinar un altre dolç, seguix el nostre vídeo pas a pas per a preparar una exquisida i senzilla recepta de Tortada de cireres.