Vols unes idees de Nous Hàbits per als teus esmorzars? Res més bo que este exquisit assortiment de torrades que et presentem, xicotets mossos que servixen d'esmorzar apetible i molt fàcil de preparar en qualsevol moment.
Mira quines receptes tan variades i temptadores: Alvocat amb tomaca seca, Hummus amb oli i llavors de sèsam, Pollastre a la planxa amb xampinyons, Remolatxa amb quinoa, Salmó fumat amb salsa de iogurt o Vegetal amb tomaca i encisam. Perquè tries la que més t'agrade o les tastes totes!
Seguix el vídeo pas a pas de les receptes de torrades per als teus esmorzars
Torrada de salmó fumat amb salsa de iogurt
Ingredients
- Panet campió del món
- Salmó fumat
- Salsa de iogurt
- Ou
- Cebollí
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas:
- Posa el salmó fumat sobre el panet campió del món i amanix-ho amb salsa de iogurt.
- Calfa l'ou embolicant-lo en paper film amb oli i cuinar-ho en aigua bullint durant 4 minuts.
- Disposa l'ou en la torrada i decora-ho amb el cebollí.
Torrada d'alvocat amb tomaca seca, coriandre i anous
Ingredients
- Panet sense sal integral
- Alvocat
- Tomaca seca
- Anou natural
- Coriandre
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Talla i desossa l'alvocat i posa'l per damunt del panet sense sal integral.
- Hidrata en oli la tomaca seca, talla-la, empolvora-la per damunt de la torrada i decora-ho amb els anous i el coriandre.
Torrada d'hummus amb oli i llavors de sèsam
Ingredients
- Panet d'olives
- Hummus
- Llavors de sèsam
- Oli verge extra gran selecció
- Pebre roig dolç
Pas a pas
- Unta l'hummus en el panet d'olives.
- Amanix amb l'oli d'oliva vaig verge extra, el pebre roig dolç i les llavors de sèsam.
Torrada de remolatxa amb quinoa i vinagre balsàmic
Ingredients
- Panet integral
- Remolatxa cuita
- Gotet de quinoa
- Vinagre balsàmic de Mòdena
- Pipes de carabassa naturals
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Talla a la juliana la remolatxa bullida, salta-la amb la quinoa uns 2 minuts i afig unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena.
- Disposa la mescla en la torrada de panet integral i decora-ho amb les pipes de carabassa.
Torrada de pollastre a la planxa amb orenga, llorer i xampinyons
Ingredients
- Panet 6 cereals
- Rellomello de pollastre
- Orenga
- Llorer
- Xampinyó de mida xicoteta
- Oli verge extra gran selecció
Pas a pas
- Sofrig les làmines de xampinyó i col·loca-les en el panet de 6 cereals.
- Torra els pits de pollastre amb una miqueta d'oli uns 4 minuts i amanix amb l'orenga i el llorer trossejats.
- Disposa-ho sobre els xampinyons i amanix-ho amb l'oli d'oliva verge en cru.
Torrada vegetal
Ingredients
- Panet campió del món
- Tomaca canària
- Encisam iceberg
- Olives sense os
- Olives de Càceres negres sense os
- Oli verge extra gran selecció
- Sal
Pas a pas
- Col·loca per damunt del panet campió del món la tomaca, l'encisam iceberg i un pessiguet de sal.
- Decora-ho amb una picadeta d'olives negres i verdes amb oli.
Altres recomanacions
Consulta la nostra Proposta de jornada de Nous Hàbits, que inclou estes delicioses torrades per als teus esmorzars juntament amb altres receptes lleugeres per a la resta de dia.
Suggeriments per al teu sopar de Nous Hàbits: Recepta de Sopa de kale, bimi i encisam i Recepta de Lluç amb verduretes al vapor.