S'acosta la primavera, és temporada de maduixots, i abellix també combinar-los amb un toc de gelat, veritat? Per això volem que descobrisques estes postres diferents amb un sabor ple de contrastos.
Si tastes la nostra recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla es convertirà en un estupend colofó per als teus dinars o sopars. És molt fàcil, pots preparar-la en tan sols 15 minuts.
Salta els maduixots trossejats amb mantega, vinagre balsàmic de Mòdena i panela, i servix-los acompanyats de gelat de vainilla i granola. Deliciós!
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla
Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de maduixots
- 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
- 30 g de panela
- 1 bola de gelat de vainilla per persona
- 2 cullerades de granola
- 25 g de mantega sense sal
Pas a pas:
Si vols aprendre a preparar esta senzilla recepta, seguix el procés pas a pas.
1. Trosseja els maduixots.
2. Posa la mantega en la paella.
3. Aboca els maduixots trossejats a la paella.
4. Incorpora el vinagre balsàmic de Mòdena.
5. Afig la panela.
6. Remou mentre es caramel·litzen els maduixots.
7. Emplata sobre una base de granola.
8. Decora amb una bola de gelat de vainilla i els maduixots saltats.
En totes les nostres botigues, els maduixots de Mercadona procedixen de Huelva.
A més, Mercadona dona suport a la campanya "Fruita i Verdura d'ací i d'ara" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en la qual es recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.
Altres recomanacions
Vols un primer plat deliciós? T'ensenyem a preparar la recepta d'Espirals de carabasseta amb pesto de pistatxo, una proposta original per a completar el teu menú.